Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 22.8k
  • Views 725k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To su Radomir i Bogdanovic.

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

JEBEM TI LOPTU... KOPAJ KANALE MATER TI JEBEM TRENERSKU U STA... IMA POBJEDU U RUKAMA I POPUSI KURAC... UMJESTO DA SMIRE IGRU ONI DRLJAJU KURAC... KAKVI DEBILI JEBEM TI HRISTOV GROB USRANI... JA

• Hail Metal
    Hail Metal

Ti si salo.

comment_2551069

Jeste da ima jos celo leto transfera da se odradi, ali u odnosu na proslu grupu ovo je i dosta dobro. Jedino mi zao sto nikako da upadnemo u neku grupu tipa ove B. Alba, Prokom i Salon na jednom mestu, neko tu sa dve pobede ima da ide dalje.

comment_2551205

Ja i dalje ne mogu da verujem da postoje kosarkaski bolidi kojima je Vujanic u TOP 3 Partizanovih igraca ikada .

Ocajan potez nekog tamo trenja da otvara novu temu , a sezona jos nije ni pocela , a i da jeste potez je katastrofa . Verovatno hoce time da izbrisu moje prognoze koje su se obistinile i da sakriju svoje budalastine i laprdanja .

----

Čestitam na dužem banovanju.

Edited by trenje

comment_2551217

Ja i dalje ne mogu da verujem da postoje kosarkaski bolidi kojima je Vujanic u TOP 3 Partizanovih igraca ikada .

Ocajan potez nekog tamo trenja da otvara novu temu , a sezona jos nije ni pocela , a i da jeste potez je katastrofa . Verovatno hoce time da izbrisu moje prognoze koje su se obistinile i da sakriju svoje budalastine i laprdanja .

----

Čestitam na dužem banovanju.

ЋЋПК

comment_2551221

ko zna, možda će US Steel sada investirati u devastiranom Pakistanu.

daj, bre, vraćajte ga. :wink:

kao što rekoh, najslabija tačka je pozicija pet, tu treba nalaziti adekvatno pojačanje dok još ima slobodnih igrača na košarkaškoj pijaci. na ostalim pozicijama se, tu i tamo, dobro stoji.

comment_2551259

kao što rekoh, najslabija tačka je pozicija pet, tu treba nalaziti adekvatno pojačanje dok još ima slobodnih igrača na košarkaškoj pijaci. na ostalim pozicijama se, tu i tamo, dobro stoji.

Ta pozicija nam je prazna trenutno :haha: Beske i to je to. Koliko skapirah, Katic ne ostaje? Dakle 2 centra nam trebaju, Besovic mi se nije pokazao kao adekvatni back-up.

Gre'ota ako Kecman ode inace, mislim da nam trebaju u timu bar on ili Bozic.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.