Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 22.8k
  • Views 722.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To su Radomir i Bogdanovic.

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

JEBEM TI LOPTU... KOPAJ KANALE MATER TI JEBEM TRENERSKU U STA... IMA POBJEDU U RUKAMA I POPUSI KURAC... UMJESTO DA SMIRE IGRU ONI DRLJAJU KURAC... KAKVI DEBILI JEBEM TI HRISTOV GROB USRANI... JA

• Hail Metal
    Hail Metal

Ti si salo.

comment_2590193

Црнац у црвеним патикама нам се најебао мајке, ништа није промашио, али их је покренуо Теодисић оном тројком. Презимењак звер, ВЈ коњ. И Мусли ме је одушевио.

ушли с Алкатразом без карата :haha:

Inace, da l' zbog finansijskog stanja il' sta, ali show program na poluvremenu ove godine nam se sastoji od golog Mise Tumbasa koji suta na kos :haha: Tek sam veceras skapirao da KK Partizan ima jebenu maskotu.

ма и пре је он то радио, само не на утакмицама Евролиге :haha:

561480_10151141897416647_65025435_n.jpg

била Милица Мандић :wub: :wub:

comment_2590312

Sudjenje je bilo dobro . Pravi praznik kosarke , i ne kapiram da toliko cimaju Teodosica , ja ga prvi ne volim , ali covek je skroz korektan sto se tice ponasanja na terenu .

Sve u svemu ovakvim porazom sam zadovoljniji nego nekim pobedama .

Smrt fasizmu ziveo Partizan .

comment_2590486

Kad je Milan skinuo sako, rekao sam momcima, ovo ce biti prva Milanova pobeda i uvod u jednu veliku trenersku karijeru. Nije nam se dalo rodjeni, ja sam se napio, u povratku kuci uzeo sam 5l Pajinog belog, 12 kisele, kilo pomfrita i dve kile girica. Slusao se Baja Mali, NORMALNO!

Recicu samo jedno, kad je Igor bivsi dukljanski siptar, a nase dete, nas tic, dugogodisnji brat poginuo za loptu, urlaO SAM PO SALI. Sta to njemu treba koji kurac!?!?!?!? Da se neki Simonovici i Savovicu pederisu pred Sretom!? Jebem vam amter. Aca Lukas je ispostovao i sa opijatima i prisustvom! KOmandant je bio tu, nesto se desava :D

Al je meni do jaja!!

TI SI ZVEZDIN CETNIK MILANEEEEEEE!

comment_2590557

ма и пре је он то радио, само не на утакмицама Евролиге :haha:

Ma znam, al bas zbog EL mi vrhunac, a jos kada krenuo da se ljubi sa ovima iz CSKA :haha:

Sudjenje je bilo, sve u svemu, OK, mnogo gore smo znali da prolazimo.

comment_2590752

@ Sreta

Džabe komandant ako nema Đapinca!

Igra rnr cela jugoslavija, gde je sada Tima, gde je sada Savija?

Kad je Gaga nezadovoljan, barjakom siba ceo red (ILI KOLONU, boli me kurac za strukturu podataka, kasno je da budem intelektualac....)

Savija je najveci, ja sam odrastao uz Saviju i Zelju, Marko je bio tek toliko stariji da je mogao da nas ohrabri da skinemo majce i da gadjamo ljude ako nemamo nista drugo... Kralo se i po Subotici, da se ne lazemo, jebes ti Haila i Bokicu, bili su neki fri sopovi, udjes po kolu maznes kilo svega...

Pedja je bio deo Red Bojsa, takvog ga se secam, takvog ga i dozivljavam...

Te godine je bio trip kad god odemo na gostovanje, na tribini svako peva svoju stvar i djuska kako god mu padne na pamet... STANDARDI SU POSTAVLJENI! Baksket nema veze sa ovim, cak sam i ja prestao da budem najveci kosarkas u kraju jer je neki klinac pokidao obruc... BOLI ME BAS KURAC...

Cinio sam cuda, nemam vise kuda,

stize kazna s neba, tako mi i treba...

kad nisam znao ko je i sta hoce,

platio sam skupo zabranjeno voce... POZDRAV ZA IPCETOVE FANOVE, LALOVICA I EKIPU SA NARODNJAKA...

Edited by Sreta

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.