Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 22.8k
  • Views 728.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To su Radomir i Bogdanovic.

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

JEBEM TI LOPTU... KOPAJ KANALE MATER TI JEBEM TRENERSKU U STA... IMA POBJEDU U RUKAMA I POPUSI KURAC... UMJESTO DA SMIRE IGRU ONI DRLJAJU KURAC... KAKVI DEBILI JEBEM TI HRISTOV GROB USRANI... JA

• Hail Metal
    Hail Metal

Ti si salo.

comment_2753278

I cekaj sad Majore, to sto smo mi opet igrali smesno na momente i nismo napravili vecu razliku opravdava to sto nas je sudija ocigledno ostetio? Odoh da gledam fudbal, zajebi ovo, nek blagi slavi postenu titulu, srecan da nije pala u ruke mene srete i slicnih govana koji hoce titulu posto-poto.

Edited by Salvation

comment_2753279

Да, смешни сте и немате нити једну акцију сем спуштање на Бобија.

Тако целе сезоне.

То и енергија коју вам доноси Јака.

Дали смо вам пехар да се поиграте.

comment_2753288

Svaka cast grobari na odlicno iskoriscenoj sudiskoj pomoci i jos jednoj prepostenoj tituli. Peti Katicev faul smehotres, faul Blazicu u skoku salje Tepica na bacanja iako je Tepic u skoku uhvatio loptu i bilo je minimalnog kontakta i vrhunac faulcina iz aviona nad Mitrovicem koji nije sviran ("blokada"), to je samo u poslednjih 10ak minuta regularnog dela tekme.. sudije su vam bukvalno poklonile produzetak a posle nije bilo dalje. No, nema veze, najbolji ste, sami protiv svih, i ostale bajke. Ja vam priznajem posteno dve dobijene tekme, ali ovo vam zaista nije trebalo.

Ibiza-GEPEk.jpg

Jednu utakmicu je Zvezda igrala kako treba i Vujošević je napravio sranje. Ali u ostale 3 je Partizan bolji bio, da li je to imalo uticaja na sudije i Zvezdine partije ne znam ali je veoma moguće. Koliko je kukao, psovao i pomagao čitavu sezonu i opet je šampion. Na ovo večerašnje suđenje on bi izveo ekipu sa terena tri puta. Ali neka im je prosto. Da bogdo odu i on i Čović iz srpske košarke pa da sve normalno bude.

poduvajte mi karu onako sva trojica zajedno

comment_2753293

Da bogdo odu i on i Čović iz srpske košarke pa da sve normalno bude.

koliko se sećam, pre Vujoševića srpsku košarku su ladno trpale tamo neke KK Bosne, Jugoplastike, Zadri, Šibenke....

inače, demnatujem Majorovu priču o blokadi Mitrovića, čista izbijena lopta je bila

P.S. Gagić zakucao a u istom momentu Gece dao onaj smotani gol, teško da je koincidencija

comment_2753314

ni malo me ne bi čudilo

jebiga, prigodan kraj jedne smejurije od sezone

jebi ga, nimalo

ććpk

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.