Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

Можемо да се испомажемо. Налазимо се једном недељно, прво ти мени држиш часове права, после ја теби објашњавам здраворазумске принципе очувања интегритета вилице и главе. Треба помоћи ближњем свом.

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verujem da su se svi posteni postovaoci magicne igre ispod dva obruca zaprepastili na podatak da je Radnicki FMP preimenovan u FMP. Posten covek mora biti zgrozen. Kuruze je l' ti to sa wilikiksa? Sad je jasno zasto onom siromahu ne daju da napusti ambasadu... Javite Brankici, novi serijal "Poreklo kosarkaskih klubova FMP".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tegi me ponekad toliko nervira da mi dodje da bacim njegov broj u etar, pa neka ga zavu indijanci po ceo dan. Ispade da je veca sramota promeniti firmu nego tuci sudije pistoljem, zastrasivati sudije i igrace i nemilosrdno krasti titule. To je ta zamena teza i drste lopova fazon. Bar da su jebani 10 godina nego kukaju posle dve. Kao, njima pripada da kradu dok svi ne pocrkamo. JEBI STOKU!

COVIC LEGENDA!

  • Upvote 4
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zezanje samo, koga realno briga za FMP, Radnicki FMP ili ILR. Sa zavrsetkom UPPR-a ta prica je postala gubljenje vremena.

 

Status KSS je menjan pre ove sezone, jer do tada nije bilo moguce da jedan klub prepusti drugome mesto u takmicenju.Sada i to moze. Nemam pojma sto su to menjali.

 

Edit: Italijani su kraljevi kada je ova tema u pitanju. Parma je poslednji primer. "Parma je ugasena! Zivela Parma!" Osnovali novi klub 2015., a godina osnivanja 1913. Kraljevi! Cim se zaduze, bankrot, novi klub i ispocetka, i tako po 3-4 puta...

Edited by ..charlie..

Share this post


Link to post
Share on other sites

takve odredbe ne bi trebalo da se nalaze u statutu, nego u nekom pravilniku, no dobro

mrzi me da proveravam

 

ako je istina to što si napisao, onda je jasno kako je CZ ostvarila pravo igranja u domaćoj ligi - tako što je do prošle godine CZ Telekom, a sada ILR, svoje pravo prenela na vozdignutu CZ

ABA liga u propozicijama definiše da će uskrsnula CZ igrati ove godine (klubovi su navedeni poimence), njima se jebe za pravila, skupština će da donosi odluke kakve budu potrebne

 

još da saznamo otkud uskrsnula CZ u EL umesto ILR, pa da budemo mirni

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...