Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 22.8k
  • Views 720.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To su Radomir i Bogdanovic.

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

JEBEM TI LOPTU... KOPAJ KANALE MATER TI JEBEM TRENERSKU U STA... IMA POBJEDU U RUKAMA I POPUSI KURAC... UMJESTO DA SMIRE IGRU ONI DRLJAJU KURAC... KAKVI DEBILI JEBEM TI HRISTOV GROB USRANI... JA

• Hail Metal
    Hail Metal

Ti si salo.

comment_2923788

Poraz od 2 razlike na početku manje vredi od pobede od 50 nad jednom od najboljih ekipa na turniru u trenutku kada je bilo najvažnije. Šteta što im nema mlađeg Gasola, da on igra bilo bi vrlo zanimljivo videti ih protiv Amerikanaca.

comment_2923839

Znači idemo na Litvaniju ako oni pobede Hrvate, idemo na Argentinu ako pobede Špance a Litvanci izgube od Hrvata, a na Hrvate ako oni dobiju Litvance? Na Španiju valjda nikako, oni ne mogu do prvog mesta?

Ako je to tačno, nije loša situacija, možemo da dobijemo bilo koju od tih ekipa, ali je dobro što ne možemo na Španiju u četvrtfinalu.

comment_2923889

Gde bre gusto, ta reprezentacija je ona sa klasičnim gubitničkim mentalitetom kao Italija recimo. Uvek su tu negde, ali nemaju ono što im je potrebno za sam vrh.

Odlični igrači, odlična igra ali imaju blokadu u glavi i ćao. Naravno, to ne znači da ne mogu da nas pobede, ali stvarno se ne pitaju ništa ako mi odigramo kako znamo.

comment_2923899

Sad kad bolje pogledam i nemaju oni neku ekipu. Nedostaje i njima nekoliko igraca. Kratka im je klupa. Imaju tu trojku: Bogdanovic, Saric, Hezonja, a oni igraju kako im dune. Mislim da je bitno samo zaustaviti sut spolja. Ako ih krene bice neizvesno, ako ne, dobijamo glatko. Na centrima su tanki. Tu je nasa prednost. Treba odigrati samo borbeno u odbrani i nece biti problema.

comment_2923925

Fora je sto ujaci ne kapiraju da mi dizemo formu celo prvenstvo.. da odigramo na nivou kao protiv Ozija verovatno bi vodili do kraja tekme i onda popusili karu posto imaju veciti kompleks. Ovako, makar desetak razlike u najavi za nas.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.