Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2961837

jedva cekam Minesotu da vidim ove sezone, dovedose Tadza Gibsona, Tiga pre svega Batlera.. mislim da ce sigurno u plejof, mogu da budu peti, sesti na zapadu npr ako se uklope

Denda je briljirao danas na Italija - Nemacka, uleteo u onaj kafanski mod sa uuufff jaooo opaaaa joooj :haha:

Edited by obsessed by cruelty

• Replies 22.8k
  • Views 712.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To su Radomir i Bogdanovic.

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

JEBEM TI LOPTU... KOPAJ KANALE MATER TI JEBEM TRENERSKU U STA... IMA POBJEDU U RUKAMA I POPUSI KURAC... UMJESTO DA SMIRE IGRU ONI DRLJAJU KURAC... KAKVI DEBILI JEBEM TI HRISTOV GROB USRANI... JA

• Hail Metal
    Hail Metal

Ti si salo.

comment_2962119

Vujošević je u pravu, pa nisu valjda Makedonci najveći krivci.... Mada najveći krivac ne znači i najveći zločinac, tu titulu ipak nose Hrvati, tako da tamo neki darkonetu, ja neću veličati oluju, Oluja je najbolje došla najpoznatijem ciganinu Arkanu, a zatim i učeniku njegovog kolege vojvode četničkog, glavnog simpatizera i finansijera FK Crvena Zvezda i tkz. KK Crvena Zvezda pederčini Vučiću. Prema tome....

Što se tiče evrobasketa sve se odvija kako treba, biće teško u sledećem meču, Mađari su to, ako se tu provučemo idemo do polufinala, gde igramo sa Litvanijom (ali biće čupavo sa Grčkom, možda i oni prođu) mada priželjkujem Hrvate-za još jedan klasik!

Mislim da nas u polufinalu može jedino Litvanija pobediti, a u finalu Španija.

comment_2962125

Sad će ispasti da su Amerikanci krivi, rat u SFRj amerikanci krivi, Harp, Amerikanci krivi, Ozonski omotač Amerinakci krivi, GMO Amerinakci krivi, Kosovo Amerinakci krivi, čija je zemlja Brdareva a Brdara nigde nema, dosta satanizacije .

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.