Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

Ja se nadam da ce Mutavi jednom u zivotu da obavi nesto kako valja i udje u F4. Kljucna utakmica je protiv Buducnosti, a treba uzeti i pobedu na stranu protiv Sirokog ili Splita sto je vise nego zajebano. Mozda je protiv Mrava realnije jer se u Pecari niko nije naigrao lepe kosarke.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Radnicki da bude srecan ako izbori Uleb cup. Gostuju Sirokom, Zadru, i Splitu, docekuju Buducnost i Zvezdu, oni tu ne mogu da izvuku vise od dve pobede, znaci garantujem:)

 

Meni je najcudnija ekipa Buducnosti. NIje mi uopste jasno kako igraju tako dobro, i jos im Vitkovac glavni igrac, jebem ti zivot. Radonjic je stvarno genije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam bio ubedjen da ce Partizan biti treci, jer ima bolji medjusobni duel i od Buducnosti i od Radnickog, pa onda cetvrta Buducnost jerr ima bolji medjusobni duel od Radnickog i peti Radnicki. Mislio sam da se kos razlika gleda samo ako su u pitanju tri ili vise ekipa i nije moguce formirati tabelu na osnovu medjusobnih rezultata...

Share this post


Link to post
Share on other sites

na kraju medjusobn dueli , sad kos razlika dok se ne podvuce crta tj ne odigra svako sa svakim , partizan ima pravo na jedan poraz i to od cedevite u zagrebu , u drugom slucaju kara banana verovatno...

 

Поента целе приче - Партизан нема центре, а преко њих нам се годинама гради читава концепција игре.

 

Све остало се може прогутати.

 

Suština u dve rečenice !

 

Vuduritator , Kazim i Blagoje napisaše romane a Major kratko alij ebitačno i pre svega stručno .

 

Ја не знам зашто ви толико напљувасте тог мученог Вестермана. Дечко је интелигентан, има дрскост, зна да асистира, прави плеј, ја уживам да га гледам. Имате полуиграча Гордића на плеју, човека који не може да пренесе лопту а да не гледа у паркет а Вестерман вам је лош.

Tačno .Gordić = mršaviji Djokić , ali je Djokara bio bolji .

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

"U poslednji minut, Galatasaraj je ušao sa 85:84, posle koša Radivojevića, ali su usledili promašaji na obe strane, da bi Gordon faulirao Nelsona tri sekunde pre kraja. Vukoičić je tada tražio tajm-aut, odmah potom Radivojević je postigao trojku skoro sa pola terena, ali su sudije dosudile prekršaj i okarakterisale ga kao faul napravljen šuta, a Galatasaraj nije bio u bonusu. Potrošena je još jedna sekunda, a za to vreme Radivojević ovoga puta nije bio ni blizu pogotka."

 

Goveda, svetsko cudo ponistise.

Edited by Srlandand

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ја сам успео да заспим, дебил.

Мислио сам да гледам репризу али сад кад сам видео статистику не пада ми на памет. Вукоичић није нормалан, одбија да одмори екипу и да разигра младе играче. Миловановић 4 минута, Цветковић 5,Митровић 10 а Савовић, Нелсон и Радивојевић по 30. Па јебем му живот не значи ти ништа утакмица пусти децу нек играју.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...