Jump to content

NBA


Baal

Recommended Posts

Ko ga jebe, fura na utakmice fuksu kojoj se na prvi pogled vidi da je mesana, usput ima zenu, ekstreman je drkadzija prema svakome ko je zaposlen u organizaciji, i pritom se na snimku veoma dobro cuje koliki je debil i gmaz od coveka... Mislio je da mu se moze da radi sta god hoce, eto mu sad. Iskreno nisam ocekivao ovoliku kaznu, al eto, Silver osvetlao obraz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

eto mu njegovo KKK sranje i neka ga nosi negde drugde

 

Gde drugde? Pa to su mu uhvatili privatni razgovor, i niko ne postavlja pitanje sto se prisluskuju i snimaju privatni razgovori, mene bi to vise zabrinulo kao gradjanina nego ovo, jer realno ovakvih likova ima koliko hoces u Americi. Jeste ovaj vlasnik NBA kluba, pa ima vecu tezinu...da bude jos veca smejurija lik je Jesha i jebe zensku koja je polu meksikanka, polu crnkinja, haha.

 

Jbt. odes na YT i vidis koja su to rasisticka prepucavanja, toga tamo ima koliko hoces, obicna propaganda, isto kao i one fore "NBA cares", vamo crnci uzimaju na stotine miliona, jebu kurave, smrcu kokain i reklamiraju najodvratnije kompanije, onda odu pa se slikaju tamo sa nekom jadnom decicom pod sloganom "NBA cares".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amerikanci su svoju slobodu odavno prodali, tj. spremni su da budu robovi dok imaju novca da kupe nekolicinu stvari za koje smatraju da su najbitnije u životu, ako njih ne brine špijuniranje i konstantni nadzor, zašto bi mene to doticalo kad oni sami žele takvu državu. Nije da odgovaram direktno na tvoj post, nego eto često se čudim ljudima koji žive u razvijenim zemljama, posebno Amerikancima, kako je moguće da dozvoljavaju da im neko toliko gura nos u intimu. Pokušavaju to da proguraju i u Evropi, ali mislim da u Evropi ljudi imaju nešto više mozga tako da neće tako lako ići kao u SAD.

 

Što se tiče NBA cares, šta fali što ih teraju da rade nešto korisno za lokalnu zajednicu, bolje i to nego da samo rade to što si napisao. A nije baš ni da svi košarkaši u ligi rade takve stvari, možda nisu gospoda, ali u kakvim su uslovima mnogi od njih odrasli verujem da im i ne pada teško da bar malo pomognu ljudima koji su u situaciji u kakvoj su možda i oni bili dok su bili mlađi. Bilo bi dobro da i u Evropi svaka sportska liga bude toliko angažovana u pomaganju društva na sličan način.

 

Nego, lepo se ovi Netsi provode u Torontu, bili su na -26, Raptorsi se opustili pa su sad na -12, ali sumnjam da za 7 minuta mogu da stignu :pivopije:

 

E jesam ih urekao :haha:

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

a da gejbron i ekipa medjeda vide na slici upisali bi se u gace,zaplakali i provodili godine na terapiji

 

jedino sto mu zamjeram je sto je otisao u lejkerse po titulu i ispusio,umjesto kao svako normalan u majami,sad bi se dolje druga pjesma pjevala

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...