Jump to content

NBA


Baal

Recommended Posts

oooo Deeeenvere
oooo ljuuuuubavi
grmi Kolorado Spriiiings
zbog tebe budim se, zbog tebe ludim, jer hoću da s tobom sam jaaaaa
za tebem dišem i sa tobom iš'o bi' s kraja na kraj svemiraaaaaaaaaaaaaaa

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sanjao sam sinoć kako svi mediji javljaju da je Jokić napustio Denver i NBA i potpisao multimilionski ugovor za neki tamo Vitebsk. I kako dalje javljaju da je uplovio u paralelnu vezu sa Dženifer Eniston i nekom tamo Sarom Jo ( ? )  Čudni snovi, isprepleteni, puni svakojakih peripetija, intriga...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Darko Milicic osvojio vise titula za svoju prvu sezonu nego gomila nba zvezda za celu karijeru, pa i taj usrani Divac Magarac koga predlazu za kucu slavnih. Sere mi se od NBA statistike.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jokic ispada u prvom kolu, a ako dodju do GS-a, nece imati poraz ispod 20-30 razlike. Ta Jokiceva statistika je za napaljene citaoce blic sportai slicno, svako ko je gledao njega ove sezone, ne bi se usudio da kaze da je solidan i nista preko toga. JBt kako otvorim novine i net iskacu mi Vucic i Jokic, cemu to dizanje bilo koga, akamo li buljavog indijanca za koga niko nikad nije ni navijao u Srbiji? Mozda onaj kratak period koji je bio u reprezentaciji. Jbt blokiram Jokica da ne iskace na fejsu, onda bobmarduju Denverovi, pa blokiram to, iskace nba fans serbia, pa blokiram to iskace jebeni Jokic.... Da ne govorim o narucenim tekstovima kako ovaj nesto gospodari ligom, ima barem 7-8 cenatara koji su za njega bogovi. JEBO IH JOKIC!

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

teške budalaštine

prvo, gledao sam 80%, dečko ubija
drugo, naravno da su još uvek daleko od tima kao što je Golden Stejt sa pet ol-starova u prvoj petorci
em im je ovo prvi plejof, em je on mlađi od svih ostalih superstarova koji vode svoje timove, osim grčkog manijaka i Embida (ne računam Dejvisa, taj jedva uđe u plejof sa Rondom i Kazinsom)

biće najbolji domaći igrač svih vremena, ako već nije

kakvi bre naručeni tekstovi u Blicu hahaahahaha
o njemu pišu NBA i svi mogući i nemogući ozbiljni sajtovi, a ne domaće ciganske splačine od medija u kojima je bušna kurtončina Branko Lazić neki kurac od igrača
 

Edited by Underkuruz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zasto bi bilo ko trebalo da voli Jokica? Iznenadi ponekad nekim potezom, uglavnom asistencijama, ali generalno nema niceg sto me privlaci da uzivam u njegovoj igri. Danas svi zivi postizu po 25-30 poena, rokaju se tripl-dablovi... Kakav kurcevi najbolji igrac svih vremena, pa lik nema ni jednu jedinu bitnu pobedu u zivotu. Porede ga tamo po statistici sa Dzordanom, a to je kao kad bi rekao neko da je Jaramaz bolji suter od Karija. Jebeni Jokic nije ni Zvezdu pobedio dva puta, o cemu pricamo? Ima svoje mesto u ligi, zasluzio ga je, ali zasto bi prosecnog ljubitelja kosarke u Srbiji to mnogo tangiralo?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

pa što bi se meni jebalo za to šta misli prosečni ljubitelj košarke u Srbiji? :D

lično mi nijedan igrač nije donosio ovoliko zadovoljstva dok ga gledam od Bodiroge, obožavam način na koji igra, njegovo ponašanje, intervjue, lik mi je car i to je to

Share this post


Link to post
Share on other sites

ludilo!

Dirk se povukao
Vejd se povukao
Medžik dao ostavku, niko to nije očekivao, vlasnica Lejkersa nije imala pojma šta će da uradi
Dejvis došao na poslednju utakmicu za NOLA u majici "that's all folks", nije igrao :haha:
Juta pobedila Denver, Portland pobedio Lejkerse trojkom u poslednjoj sekundi, Oklahoma dobila Hjuston trojkom na 1.8 do kraja i Denveron ludački plan ostao u životu :haha:
večeras Denver dobije Minesotu, a Portland Sakramento i Denver je drugi, Portland treći, Hjuston četvrti


O
DENVERE
O
LJUBAVI

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...