Jump to content

Premier League


Јарослав

Recommended Posts

Lovren plays like he's won a competition. He's to defending what John Carver is to management.

I was better than Lovren and I was in my bedroom.

You could put a bloody traffic cone out there and it would have been better, at least it wouldn't fall over every 5 fecking minutes.

Dejan Lovren wouldn't position himself correctly even with a compass.

If Dejan Lovren's marking was anything to go by, he'll probably lose his kid during the lap of honour.

I know feck all about this sport. I thought Lovren would be a excellent signing. To say he has been utter shite is a insult to shite.

Lovren is indeed a pro active defender. The only trouble with that is it means he's shit a few seconds quicker than usual.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Katastrofa. Koliko se ti ljudi blamiraju. Liverpul podhitno mora dovesti trenera, i to iskljucivo stranca. Rafa je za njih resenje, pa da krenu sve iz pocetka. Prodaju Sterlinga i jos neka 2-3 pajsera, uzmu tu nekih 70-80 milja i ajmo jovo nanovo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imaju oni pajsera za izvoz.

Ako ostanu Rodžers i onaj direktor zadužen za transfere (Ajre valjda), opet će dovesti gomilu igrača od kojih će možda dvojica valjati.

Poslednji prelazni rok im je očajan bio. Jedino je Čan valjao.

Evo, već se spominju Milner i Benteke kao potencijalna pojačanja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jebem im mater da im jebem mater, svim ovim pajserima koji trenutno 'igraju' u Liverpulu. Nisam nikada bio neki veliki ljubitelj crvenih sem za vreme Faulera i Ovena, ali ovaj JSL pristup igranju za drugi najsvetiji dres u Engleskoj (realno, mozda i prvi?) i to jos pritom na oprostaju od jedne takve legende kluba je za kolektivno raskidanje ugovora na njihovu stetu. Ej, bre, da gubis 6-1 od nekih tamo stoka.. onog Rodzersa prvog ako ne podnese ostavku u roku od odma' treba isutirati, i to ne iz kluba nego martinkama u glavu. Najbolje da lepo dodje u Srbiju i povede Lalata na neko pecanje da se iskuliraju, nije fudbal za njih.

Edited by Salvation
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...