Jump to content

Jelen super liga


Јарослав

Recommended Posts

Kad ustvari malo stavis prst na celo sve je jasno koliko nam je fudbal u kurcu. Necu da kazem da on i Micel nisu solidni igraci sasvim, za nase prilike epohalni, ali brate kolika fama oko pojacanja iz neke tamo Mordavije, ej. No dobro, za sada stvarno dobro uradjen prelazni rok, jos neki solidan stoper i to je to, dominacija se nastavlja opusteno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakva bomba pravo niotkuda. http://www.mozzartsport.com/vesti/da-silvi-plata-od-240-000-evra-u-zvezdi-na-leto-stize-napadac-top-klase/126475 - da ne ureknem, ali sve u svemu, fantastican prelazni rok.. posle dugog niza godina konacno imamo tim koji ce moci da igra fudbal. Malo i sreca da nas pogleda, kao vas ovih proslih godina i moze i da se prezimi u Evropi jednom, za promenu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zvezdina titula bez dinara je pornić za darkonete i salvejšne. Onda dođe Kairat ili diskvalifikacija iz kvalifikacija za neko evropsko takmičenje (bezbolnija opcija), pa se ćuna ne diže neko vreme....

 

Bomba taj Brazilac? :haha: Kapiram, prati se brazilska liga među Zvezdinim navijačima. Po popularnosti odmah posle Slagalice, Selo gori a baba se češlja i Dnevnika 2....

 

Inače,jedina inostrana fudbalska zvezda koja je potpisala za neki naš klub:

 

wpid-stephen-appiah.jpg

 

Pomenuo bih i Taribo Westa i onog debelog Brazilca iz Bundeslige kod musavih, ali su bili prilično neozbiljni.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Видећемо какав ће тај црња бити. Криво ми што су Матосу вратили у Пазар,био је корекртан играч. Кад би се отарасили Цакија и Гаврића до почетка друге полусезоне било би сјајно.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...