Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2013.07.10-14. *Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad* EXIT (R)evolucija

Featured Replies

• Replies 209
  • Views 20.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Znaci,kurva.   Radiohead feat. Red Hot Chilly Peppers feat. R.E.M. feat. Smashing Pumpkins...majko rodjena,pa to je najgore zlo na svetu,horor jebote.Samo bi Darkvud Dab feat.Obojeni Program feat.Ka

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Meni Kejv uvek bio seronja koji nema ni jednu slusljivu pesmu. Ne znam sta svi onanisu na dosadnjakovica.

• Captain Spaulding
    Captain Spaulding

Picke Beogradske jel dolazite u moj lepi Novi Sad da ga uprljate?

comment_2670861

dobar bio nile rodgers, basista i bubnjar su strasno raspicili. ona masa (likovi iz viva vox uglavnom valjda) sto je izletela na stejdz je retardirana doduse.

kriminalna organizacija na pultovima za narukvice, trebalo im je bar duplo vise ljudi tamo sinoc.

comment_2670899

pivo se iskljucivo kupuje dole kod bedema, iza hotela, tamo imaju u limenkama, a kostalo je dosad ~130-150. mos uneses prazan ranac opskrbis se dole i tako spartas po djavi.

ja mislim da je vec par godina egzitovo pivo oko 200, a i da je jeftinije ne bih ga hteo zato sto je vazda vodnjikavo i budjavo.

comment_2671252

i ove godine ima piva za 150 dinara, ali ogradili su prostor oko ulaza u hotel (prvi put u istoriji festivala da je taj prostor nedostupan, to je ta revolucija), no moze se provuci uz malo maste i cimanja

nikakav festivalski dan, nisam mogao uci na dens arenu (barikada, ovaj pardon, revolucija) da slusam nesto sto mi se ionako nije slusalo, a osim toga mi se ionako nista nije slusalo. rambo je vrsio standardnu sadomaciju na fjuznu, a posle njega je isao kiril sa nekim uznemirujucim ansamblom i novim dziberskim pesmama.

ima veliki broj posetilaca, trula masa jako, korespondentno sa danasnjim lajnapom (snup dog, fetboj slim...)

hteo sam posle da zabijem na gaja iksperiment trens stejdzu i da glumim one ribe sa onog gifa ali nije mi se dalo

comment_2671358

Zato i ne idem na to govno. Odem da vidim neki bend i da mi kazu guzva? Bilo bi krvi do kolena i to ne moje.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.