Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 324
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Captain Spaulding
    Captain Spaulding

Dobra je druga epizoda.   Jel vam je poznat ovaj plavi div u sredini?   Osim sto lici na Zek Vajlda glumio je i u 13. Ratnik  

• Captain Spaulding
    Captain Spaulding

Efene Perun te blagosiljao molim te nemoj da stavljas te screenshotove mogu sadrzati spoilere. Ili ih stavi u spoiler ili nemoj uopste

• obsessed by cruelty
    obsessed by cruelty

nisam u zivotu pogledao epizodu Vikinga, al jedna riba mi jednom rekla da licim na tog Flokija, uzo izguglao, pao u depresiju....

comment_2816202

Pa udari spojler kao Major iznad, ne razumem.

Numem , reci mi kako :cry:

Да није било наркомана дрводеље никад не би видели света. :bigblue:

Мене наркоман купио завршницом прошле сезоне.

slazem se da je on talenat i mene je odusevio istim i mnogo cime jos samo sto me je smorio sad krajem ove epizode
comment_2816445

Ragnarov pogled gleda u daljinu, on vidi dalje i vise nego drugi, a zudi takodje za slavom i postovanjem. On mi je daleko najbolji lik, mada me nekad nerviraju isecene scene, u nekima nije sve doreceno.

Zao mi je sto se ne vrati Harbard, on mi je isto bio mnogo zanimljiv lik, mistican. Bio bi ekstra susret njega i Ragnara. Mozda ga i vrate...

Nece biti isto bez popa. :(

comment_2816768

Za cetvrtu su odavno rekli da ce biti. Bojim se samo da ne razvodnjavaju radnju serije, malo me neke stvari nerviraju, cas nesto ubace dugo a malo smara, cas na neki zanimljiv deo kad ocekujes desavanje odrade preskok.

Moram priznati da je kralje Egbert jedan od jacih likova, pravi lukavac i prepeden do bola.

comment_2818378

Ocekivao sam da ce neki ovde vise da likuju kad je Floki roknuo popa. :haha: U ovoj zadnjoj sezoni poceli da razvlace. Cim krene jebacina u svakoj epizodi i govorancije vise nego makljanja nema tu nista od vikinga. :haha: Respekat za Torstena,sada je u Valhali kao i onaj deda sto isao s njima u pohod da pogine u borbi,to mi je najjaci momenat! Svaka cast i zenama ratnicama,retko gde su zene bile kao njihove. Nadam se da ce da izrokaju pedere i bolesnike engleze i osvete nejac a francuzima pederima da ga zavuku isto tvrdo i duboko dok onako ususkani na dvorovima gospoda zderu,piju,kurce se i prcaju svako sa svakim. :haha: