Posted November 24, 201311 yr comment_2705513 Sharks, Snakes & Planes (ajkule, zmije & avioni) je bend koji se rodio krajem 2010. godine u staroj Beogradskoj industrijskoj zoni. Tematika kojom se bend bavi je mešavina raznih primalnih emocija, životnih priča i sam pokušaj da se publici ponovo prenese poruka o nekakvoj iskrenosti i prijateljstvu, koja se zagubila negde u toku prethodne decenije. “Šta moze da ujedini čoveka?”. Zajednički strah, nevolja, odnosno zajednički neprijatelji. S obzirom da ljudi upravo najviše gaje fobije prema ajkulama, zmijama i avionima, bend je uspeo da dobije naizgled nasumično ime. Kako se gorepomenute tri stvari razlikuju, tako se razlikuje i muzički ukus izmedju članova benda, što se može primetiti pri svakoj pesmi. Iako ponekad dovodi do konflikta, opet doprinosi jedinstvenosti pesama, a i činjenici da će skoro svako moći da nadje nešto što prija njegovom sluhu.
February 5, 201411 yr Author comment_2721916 http://www.vijesti.me/caffe/sharks-snakes-planes-sviraju-pjesme-mrtve-clanak-173844
April 1, 201411 yr Author comment_2735003 4. aprila u 13h, ispred platoa Doma Omladine promovisace EP.
April 1, 201411 yr comment_2735216 kada kazes hrvatski zvuk, na sta tacno mislis? na vokale, odnosno na fraziranje. takoreci zavijanje. ne mogu tacno da se setim imena ali slusao sam nekoliko hrvatskih žlj bendova u tom nedefinisanom hard&heavy/post-grunge maniru. slusao sam ih i uzivo inace, u ns, nedavno. apsolutno su mi uzasni u svakom smislu. nesto najneslusljivije i najantipaticnije na sta sam naleteo for some time.
April 1, 201411 yr comment_2735218 ne kapiram ovaj bend. imaju neki hrvatski zvuk. Meni bas imaju SrBski prizvuk u svojim pesmama
September 16, 20169 yr comment_2930240 Ovaj bend ima prelepe majice sto su radili... Sive sa zuckastim prinyom, odusevljenz sam, al mi glupo da nosim jer ih ne volim
September 18, 20168 yr Author comment_2930455 Aha, nisam čuo kako zvuče sada sa novim. Stari pevač je oformio onaj grozomorni Irvas. Zen, dopadljivo je to što se zaista trude oko dizajna izdanja i majica, ali džaba kada je muzika prosek. P.S. Možda u nekoj dalekoj budućnosti majice osvanu u H&M, kao sa Slayer-om i Ramones-ima.
September 18, 20168 yr comment_2930456 Il to ili da nudem kao klinke sa tim hm majicama A jel slusas ti taj bend? Koji bend?
September 18, 20168 yr Author comment_2930460 Irvas? Pokušao i umorio se od prežvakane rok/grunge estetike i glupih tekstova.