July 26, 20169 yr comment_2920786 dva g, ali bravo, to je to https://en.wikipedia.org/wiki/Carl_Fl%C3%BCgge
July 27, 20169 yr Author comment_2920930 Super ste se snasli Simone stepen lokalizovanosti tj ne siri se intenzitetom i brzinom kao grip upravo upucuje da nije prava respiratorna infekcija. Ali ako putem Fligeovih kapljica dodje dovoljna kolicina infektivnog materijala do sluznica... eto infekcije. Ovom virusu treba samo sluznica/koža i dovoljan broj virusa da napravi sranje. Mnogo gadan trip kada si npr u obdukcionoj sali, otvara se lobanja, dok koristis onu brusilicu da razvalis kosti imas disperziju u vazduhu a nakon otvaranja dekompresiju tkiva, a ono dobijes kasu koja odgovara jednom jako infektivnom obljenju. A profesor vice "svi napooljeeeeeeeeee" Iako je doticna infekcija respiratorna u datoj situaciji (kada nemas respiratornu funkciju) samo telo per se je temperiana bomba. Poenta price kada izolujes inf.agens i primenis adekvatnu tehniku pripreme vakcine, bilo koja sluznica (nazalna je tanka i prokrvljena) je dobro ulazno mesto aplikacije.
September 5, 20177 yr comment_2961825 Sad si na ovo presao... Troll Patrol ce te osujetiti Edited September 5, 20177 yr by Demon Seed
September 5, 20177 yr comment_2961839 Bitno je da ti ostajes na strani pljujem a ne pustam klip.. Ne sudi o knjizi po koricama a Ali sta ako na korici pise nesto retardirano?
September 6, 20177 yr comment_2961879 Naslov je klikbejt klasican, totalno racionalno zena iznosi svoje sumnje
September 6, 20177 yr comment_2961883 Ja bih želeo ovom prilikom totalno racionalno da iznesem svoje sumnje da je Vo počeo više da troluje jer ste ti i Paja smanjili gas.
September 6, 20177 yr comment_2961885 Ja sam u gasu da pumpam masu... e off topic sta bese ti studiras?
September 6, 20177 yr comment_2961887 Farmaceutski fakultet, smer ''Farmacija - medicinska biohemija''. Mafija u najavi, na to si i ciljao, a?
September 6, 20177 yr comment_2961890 Ok, povuklo me je što je Teša tom pričom otvorio intervju sa ovom gore
November 11, 20177 yr Author comment_2967514 http://www.youtube.com/watch?v=uvvKyAXuoDU Kolega Srđa imunolog sve lepo pokrio, psihijatricu ne bih da komentarisem (ne verujem u mlaćenje papirima kojekakvih studija, bez odgovarajuće metode) odgledah emeisiju do kraja a preporucujem i ostatku
November 11, 20177 yr comment_2967517 A tesko da cu da gledam ceo sat, jbg xD Sta je psihijatrica pricala, kakvim papirima mase? Moz i da mi kazes i gde krece to mahanje studijama ako ne bi da mi prepricavas
November 11, 20177 yr Author comment_2967520 Veruj mi odgledaj kad stignes i ne moras da gledas ostale emisije na ovu temu Mase papirima studijama od 70-ih godina pa na dalje... ovde ocigledno nije dosla do izrazaja ali posto znam od kog profana je dobila papire o studijama samo cu reci da i taj profan sam kaze "ima toliko studija da se prava kauzalnost ne moze utvrditi osim da je koncentracija aluminijuma u vakcini neurotoksicna za taj uzrast i da moze biti okidac za decu koja imaju genetsku osnovu za neuroloske bolesti"....
November 11, 20177 yr comment_2967523 Ako priča isto kao kod Teše kaže da smrtnost nije smanjena zbog vakcina nego zbog generalno boljeg kvaliteta života (higijene, ishrane itd.)
November 11, 20177 yr comment_2967524 Pa cekaj, je l' to nije dovoljno utvrdjena nekakva kauzalnost ako je sigurno da je ta konc. neurotoksicna za taj uzrast? Bez namere da osporavam profana, ali kol'ko sam ja ceprkao, neurotoksicnost adjuvanasa od soli aluminijuma u tim koncentracijama u odnosu na uzrast i tezinu nije ustanovljena. Video sam ukupno dva-tri legit naucnika da to tvrde, tipa ona Lucija Tomljenovic i Christopher Shaw, a i oni su napeli sa krstaskim pohodom na vakcine, a i istrazivanja su im rupicasta.