Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 283
  • Views 31.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Breakthru
    Breakthru

Masterplan je solidan bend, Jorn Lande je neverovatan pevac. Medjutim, mislim da nijedan album Masterplana nije uspeo da izvuce maximum iz njega, i mislim da nije on stvoren za power metal.

• Night Prowler
    Night Prowler

Novi singl: http://rapidshare.com/files/376689890/M-FFTEOTW.rar Ja cu da sacekam ceo album, ovo je verovatno neki shit kvalitet cim su 3 pesme strpane u 11 MB

• Opaaa, idemo:   http://mediaboom.org/mp3/267864-masterplan-time-to-be-king-2010.html

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
comment_1323973

Elem,novi Masterplan je sve bolji i bolji na svako slushanje...novi vokal se ekstra uklopio u bend i po meni jako vishe fituje nego Jorn..."I'm gonna win" cje vrlo uskoro po mojoj proceni postati najvecji hit Masterplana....jednostavno pesma je VRH!Takodje,"Keep me burning" mi je definitivno sada u top 5 pesama Masterplana!!!

Odlichan album svakako!!!

comment_1324608
Elem,novi Masterplan je sve bolji i bolji na svako slushanje...novi vokal se ekstra uklopio u bend i po meni jako vishe fituje nego Jorn..."I'm gonna win" cje vrlo uskoro po mojoj proceni postati najvecji hit Masterplana....jednostavno pesma je VRH!Takodje,"Keep me burning" mi je definitivno sada u top 5 pesama Masterplana!!!

Odlichan album svakako!!!

Odlichan album indeed..no meni se nekak sve manje svidja sto ga slusham...dobar je ovaj DiMejo..kak vec se zove..al nije on Jorn, ne taj kvalitet. I'm gonna win je i meni postao favorit albuma uz Call For The Gypsy..pored toga jos bih izdvojio i Warrior's cry i jedinu Ulijevu ovde Masterplan..al nema ovde pesama kvalieta Black in The burn, ili Crystal Night, Soulburn..svejedno solidno ostvarenje i jos uvek se radujem da vidim Rolanda i ekipu, i nadam se dobrom izboru pesama!

comment_1326021

Hmmm... pa ja sam ga noćas skinuo, ne znam kako ga nema... Biće da sam ga uzeo u poslednji čas :mrgreen:

Elem, preslušao sam album jednom, više mi se dopada nego Aeronautics, i drago mi je da su se "okrenuli" više ka poweru. Kad sam čuo prvu pesmu baš mi je bilo toplo oko srca, tačno se čuje da je Roland radio pesme ;)

I'm Gonna Win je stvarno najveći hit na albumu. Ona početna tema mi je u glavi ceo dan, a kapiram da će biti još nekih nedelju-dve najmanje :mrgreen: Izdvojio bih još i Call the Gypsy, Keeps Me Burning, Take Me Over i paljevinsku MA! STER! PLAN! ;) već vidim na koncertu ponavljanje ovog refrena u neodgled :mrgreen:

I fenoemalan izbor pevača! Ukoliko neko nije čuo njegov rad sa Riot-om, neka nabavi fenomenalan Sons of Society album. I najnoviji (snimljen pre nego što je prešao u Masterplan ako sam u pravu) takodje nije loš, mada nisam imao vremena da ga pažljivo preslušam. U svakom slučaju, u pitanju je mnogo ekspresivniji pevač nego Jorn, a opet Coverdale-ova škola tako da ima sve što je Masterplan tražio od pevača i još melodičniji pristup nego pre.

Edited by Lordring