Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 17.7k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• daj neki minus onda....

• Mita je deo Mislimo-da-smo-mnogo-kul-ako-slušamo-i-metal-ali-i-narodnjake-ložimo-se-na-Baju-Malog-Knindžu-i-idemo-po-kafanama® Crew.

• upravo mi je greskom stigao neverovatan sms izgleda od neke zene koja pljuje muza, frapirao sam se, ovo mora da postoji na jumetalu.   ''Ti to sto mi jebes kod toga si i posao moje sve su nasa deca.

• Author
comment_1179226

a ja se sad vratio iz novog sada, i metnuo da se skida

[ADVANCE] Early Day Miners - Offshore [2006/Secretly Canadian/mp3/320]

bio je dobar vatromet.. i sreo sam mnogo poznatioh ljudi. čak i onu ribu što je išla na isis sa nama onda.

• Author
comment_1179506
ona brkata?

da.. ima smešnije brkove od bodyremovera.

hej!

nije htela da mi se javi pa kapiram je pročitala neki od mojih ranijih komentara o njoj..

--

kako ste vi prošli za karte? ja ću verovatno i na zadnji dan..

----------

novi butterfly effect ljudi...

do jaja..

sad ću da skinem.. "imago" - tako se zove album.

onaj prošli je baš bio cool. narezao mi vanja neko sranje "lingua", slična mjuza, isto nije loše. mada su vrlo retki momenti kad mogu da slušam i to i BE.

comment_1179530

Pozdrav, drugari!

Dzelena i ja se dogegasmo nekako iz Berlina sa grupom Novosadjana koji su bili na SP-u i Ibici, a bez kojih svakako ne bismo uleteli u sugavi voz iz Peste za NS prepun znojavih i ogavnih Engleza i Shkota koji putuju na Exit.

Moji kratki utisci sa Roskildea... Najbolji koncert ubedljivo Sigur Ros, tesko je opisati recima taj dozivljaj, cak su izveli i pravi marsh na Sæglópur. Untitled #8 je zatvorio cert, nadao sam se da ce biti tako, i na kraju, kad je krenula ona apokalipsa, su mi krenule suze kao pizdi, a da nisam ni bio svestan, tek mi Jelena rece kad se sve zavrsilo i kad mi ugledala smezurano lice icon_smile.gif Ide ona bakljada, a Jonsijevi krici odzvanjaju svuda oko mene i u meni... Neverovatno, voleo bih da ih svako barem jedanput vidi...

Death Cab For Cutie su razvlalili nocni koncert, Arctic Monkeys dnevni... Hiljade veselih Engleza i pljuvanje Kristijana Ronalda za vreme pesme The Sun Goes Down, savrsena rock svirka. Kashmir su bili ocekivano vrhunski (isti termin kao Mew prosle godine - 2 izjutra drugog dana), Trivium opaka svirka (nesto losija pevanja), Opeth dosadni kao komarci, Burst fini, Tool ocekivano odlicni (iako jedini nisu dozvolili nikakvo snimanje), Under Byen graciozni (nocna svirka sa gomilom hipnotisanih Danaca, a oni izveli kompletan gudacki orkestar na binu), HIM ocaj nad svim ocajima, Roger Waters svirao sve stvari, super je zvucalo, narocito Comfortably Numb sa onom solazetinom na kraju. Franz Ferdinand i Kaiser Chiefs sasvim kul svirke. To su moji glavni utisci, ima ih jos dosta, ali otom potom...

Vidimo se na Exitu, dolazimo poslednjeg dana...

• Author
comment_1179531

uštedećete 100 dinara po cenu zajebavanja sa nekim debilima..

mene su startovali neki prljavi bosanci, i rekli da će da me ubace za 1000 dinara jer kao "imaju nekog jarana na ulazu".

probaj sa njima.. prepoznaćeš ih jer smrde na kilometar.

-------

@marcoman:

ja ne vidim linkove za download na tom sajtu..

samo recenzije i po neki klip..

mogu li se skidati celi filmovi?

• Author
comment_1179554

jebi ga, to su sve emule/šta već linkovi.

sranje. ne skida mi se 700 mb tako.

--

btw metal stage na exitu je totalno raspadanje. kad god sam prošao pored, morao sam da zapušim uši koliko me je nervirala ta muzika. bolji su bili i oni govnjivi demo turniri 202 gde je point zero svirao.

eh, i novi butterfly effect je njesra, sorry piter

Edited by KRANG