November 6, 20186 yr comment_2999806 Ne znam zasto niko ne istice, ali meni ovo jedva lici na Agent Steel - ako cemo porediti s nekim to bi bio stari Annihilator sa Kingom na vokalu. Otprilike su oni sami sebe ovde najbolje opisali http://www.heavyblogisheavy.com/2018/10/23/the-anatomy-of-sacral-rage/
November 6, 20186 yr Author comment_2999815 ma na phallusifera sam ljut ti si zlatan :* eternal respect za ovo sto su napisali za Crimson Glory ali je vokal realno vise Cyriis nego Midnight u svakom pogledu. Nema tu emociju Midnighta pa ni blizu
November 6, 20186 yr comment_2999836 ooodličan album mislio sam na prvu da mi vokal neće odgovarati, al ništa od toga, ne smeta ništa
November 7, 20186 yr comment_2999867 Ne znam zasto niko ne istice, ali meni ovo jedva lici na Agent Steel - ako cemo porediti s nekim to bi bio stari Annihilator sa Kingom na vokalu. Otprilike su oni sami sebe ovde najbolje opisali http://www.heavyblog...of-sacral-rage/ Sviđa mi se što u uvodnom pasusu lik ima iste reference kao i ja, samo mu Hubert fali Dobar ukus ima ekipa, doduše sa ovakvim albumom, drugačije nisam ni očekivao. ooodličan album mislio sam na prvu da mi vokal neće odgovarati, al ništa od toga, ne smeta ništa Znači, ja tebi ovo ni u najluđim snovima ne bih preporučio
November 7, 20186 yr comment_2999889 Treba mi majica "Nije Vektor, ali mogu da poslušam" A za ovaj album na pozadini majice ''najbolji album post Terminal Redux pustinje''.
November 7, 20186 yr comment_2999903 Znači, ja tebi ovo ni u najluđim snovima ne bih preporučio zbog vokala? realno jedino to bi meni moglo da bude problematično ovde, ostalo vrh
November 7, 20186 yr comment_2999911 produkcija odlična, stil super, pesme jako dobre, jedino ovaj gej što peva malo zaostaje, ali ne smeta ništa
November 8, 20186 yr comment_3000223 Kaze mi gitarista We believe that Terminal Redux is one the greatest albums of our times. Real recognize real.
November 14, 20186 yr comment_3000893 uf vratio sam se prvom albumu pre tri godine mi se vokal nije dopao, ali izlgleda da je ono kad sam pre dve godine cele godine slušao heavy dosta značilo, pa mi je Illusions in Infinite Void sad razvalio guzicu (totally homo) fenomenalan album, mnogo ću da slušam i ovo i novi
January 20, 20196 yr comment_3002648 Uzeo i ja u skorije vreme sa prvim da se upoznajem, realno nisam siguran koji mi je bolji sad :] Malo više možda isplivavaju direktni uticaji kroz pojednice deonice i riffove na prvom, ali opet, kudos kol'ko dobro za prvenac.