Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 929
  • Views 47.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

brate ja zamisljam da imam poso

• Vidjaju se zenstveniji prizori u svlacionici Reala..

• Najgori tip je onaj tip "ženica" npr Đokovićeva žena, male sitne niske ljubazne uredne verovatno ne slušaju ni metal, strašne stvari.

comment_3058282

Bišćanka Asima Sefić sa neobičnom lepotom, jedna je od najlepših devojaka na svetu...

Crvenokosa devojka s plavim očima iz grada na Uni, nedavno je od strane BrightSide, youtube kanala, koji ima 37 miliona pratilaca i sedam milijardi pregleda, proglašena jednom od najlepših devojaka sveta, sa neobičnom lepotom. Kombinaciju ovakve boje kose i očiju ima tek dva posto ljudi na svetu.

May be a closeup of 1 особа

Ja mislila nešto fejk jer mi izašlo na fejsu na nekoj bezveze stranici, kad ono stvarno izBosne 😁https://www.instagram.com/asimasefic/

Edited by Antikristina

comment_3058290

Nađe se

Ovako lepih ne baš, ali poznajem par riđih ljudi sa plavim očima iako je u Srbiji retko... Jedna školska drugarica ima ćerkicu bukvalno iste takve kose i očiju kao ta ženska, samo je još mala da ima tolike pege, a bukvalno niko u familiji joj nije tako narandžast

comment_3058296
4 hours ago, Srbin Hamza said:

gde je tih 2% ljudi na svetu? 150 miliona ovakvih? 

ja sam sreo možda troje u životu

:haha:

Statistika vs ja sam sreo, obožavam ljude koji više cene anegdotalni dokaz od statistike...

Mark Tven pjanica "lepo" rekao: postoje laži, notorne laži i statistika... I odneo pobedu. Jednom meri, triput seci, samo jako.

comment_3058306

Dimone, nije ni čudo što nikako da diplomiraš ;)

argument će ti prevedem: test tvrdi da svaka peta osoba u Evropi ima crvenu kosu i plave oči. Pa vala ako sam sreo troje takvih jel to znači da na Šarplanini živi samo 15 ljudi i da sam većinom sretao ovce?

P.S. "obožavam ljude koji više cene anegdotalni dokaz od statistike" ;)

comment_3058342

Šta, ti populaciju Kine i Indije računaš u svet? Nije ni čudo što ti diploma FPNa služi samo za yumetal...

~2% ili manje su gingeri na svetu, seru u članku za ginger + plave oči, dobro ti je zapažanje, lepo si statistički obrađival žene koje sretneš, svaka čast. Al' obradi ih malo i drugačije sem statistički 🤠

comment_3058344

mora se ići severnije za džindžere i po raznim Amerikama, slabo toga ima ovuda :haha:

btw mislim da ovaj tekst nije dobro preveden, jer kaže i ovako:

Less than two percent of the global population have ginger hair, that’s about 140 million people in total. Scotland has the highest number of natural redheads with 13 percent, Ireland comes in a close second with ten percent.

If you are a ginger with blue eyes, you won the golden ticket – according to our fun facts about ginger hair that’s the rarest combination worldwide and estimates show there’s only one million people of your kind around the globe.

• 3 weeks later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.