1 hour ago1 hr comment_3121464 Malo stvari može da se poredi sa srećom kad se zbavi vinil omiljenog benda/albuma.. to neko ko nije u tome ne može ni da zamisli, još ako je OG izdanje.. uhhhh Ali da stvarno preteruju sa cenama tih izdanja, ja sam uspeo relativno na vreme da zbavim nekoliko dragulja dok cene dodatno nisu otišle upm.. u suprotnom mora se zadovoljiti sa reizdanjima, koja mogu biti takodje dosta dobra, ali ima i sumnjivih koji se sa OG ne mogu porediti4 minutes ago, Talvi said:pa po nekim izveštajima već se vraća cd polako među novim generacijama u odnosu na pločehttps://www.theguardian.com/business/2025/dec/23/cd-compact-disc-christmas-shopping-lists-gen-z-embrace-retro-renaissanceOvo ne čudi uopše, kad se uzme da su dosta jeftiniji, dostupniji i fanovi (pogotovo mladji i ne metal) ne pate dal je u pitanju reizdanje ili first press.. drugo malo njih i dalje poseduje gramofone.. CD može gurneš de oćeš Report
55 minutes ago55 min comment_3121466 Ma boli me kurac šta je popularno baš, ploče su em masivnije, teže za sakupljanje em su skuplje. Neka mene. Report
53 minutes ago53 min comment_3121467 meni ne pada na pamet da kupujem ploče za izdanja kojih ima na diskovimaali ima mnogo toga čega nema na diskovima i zato moram da počnem s tim sranjem Report
47 minutes ago47 min comment_3121468 6 minutes ago, Grobodan said:Ma boli me kurac šta je popularno baš, ploče su em masivnije, teže za sakupljanje em su skuplje. Neka mene.pa ne pričam ja o popularnosti da bi bila bitna konzumentu nego što će i bendovi da se orijentišu na popularniji format, ako cd povrati populatnost onda će i bendovi sve izbacivati na cd-u Report
42 minutes ago42 min comment_3121469 To je već težak pederluk da bend izdaje novi album samo na trenutno popularnom nosaču zvuka.. Takve treba izbegavati11 minutes ago, kuruz said:meni ne pada na pamet da kupujem ploče za izdanja kojih ima na diskovimaali ima mnogo toga čega nema na diskovima i zato moram da počnem s tim sranjemBogami hoćeš, pazi šta ti pričam😁I to čak i albume koje već imaš na CDu😉 Report
22 minutes ago22 min Author comment_3121470 samo kult prog metal diskovi koji ne postoje ni na vinilu ni na streamingu Report