October 11, 20213 yr comment_3064220 O masturbaciji. 😄 Jeste specifičan tip, vidi se da je bio prirodan, skoro sam čitao o njegovom životu, on je živeo u nekakvoj selendri u Kanadi, slučajno uleteo u tu priču o stend apu i postoa velika zvezda dok ga nisu skinuli jer kidisao bez pardona u SNL sa news reportovima.
October 12, 20213 yr Author comment_3064252 https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/comedy/features/dave-chappelle-netflix-closer-trans-b1934860.html
November 2, 20213 yr Author comment_3065215 seru 8 minuta i onda sontaju da je riba našla drugog Srbina, logično šta je sad ovo, Bur počeo kao Patris O'Nil svoju emisiju o ženama haha
May 27, 20223 yr comment_3073356 19 minutes ago, Srbin Hamza said: al to nije vic o gejevima... Nije ni Kum film o mafiji...
May 27, 20223 yr Author comment_3073361 16 minutes ago, Demon Seed said: Nije ni Kum film o mafiji... nisam ni ja Srbin!
May 29, 20223 yr comment_3073477 On 6/7/2021 at 6:53 PM, Srbin Hamza said: Ne vidim temu da neko izbacuje linkove za stand-up. Ako ljudi gledaju bilo bi fino da stave koju preporuku. Finih komičara ima, meni svakako više leže starije stvari, nekako su hrabrije i manje tunjave. Naravno, najluđi od svih Bill Hicks, Dave Chapelle je danas jedini blizu toga. Čak i ovi nepolitiči stendaperi, Edi Marfi iz osamdesetih ih jede za doručak i dalje. Ne kontam kako su tolko loši, sjebala ih politička korektnost ili nešto, čak i taj Patrice O'Neal je 'nako, a i pokojni je odavno. Bill Burr možda Hicks, jednom sam preslušavao njegove materijale do kasno u noć. Its just a ride najjača odjava sa scene ikada.