Jump to content

2022.11.26.*Drugstore, Beograd* RAPRAVE


VoivodBG

Recommended Posts

222222.jpg


 

Quote

Sa željom da ujedini internacionalne zvuke i plesni podijum RAPRAVE dolazi u Srbiju na prvu međunarodnu emisiju #RRSEASON0, događaj je zakazan za 26. novembar u klubu Drugstore, sa početkom u 23 časa.

Njihova RAPRAVE porodica DJ-eva putuje iz Njujorka u Beograd, gde predstavljaju kolekciju ručno biranih zvukova koji osciliraju između sveta hip-hopa i elektronske muzike. Kultni klubu Drugstore, domaćin je prvog sastanka u više faza. Srpski predstavnik RAPRAVE Spejs Noksi izvešće svoj najnoviji album Kuća Zabave. Očekuje nas i veteran Amandeezy na novom terenu dok nastavlja svoju jesenju turneju po istočnoj Evropi.


Kikelomo se pridružuje iz Berlina preko Londona, prikazujući najbolju podzemnu klupsku muziku u Velikoj Britaniji, kombinujući uticaje svojih nigerijskih korena kako bi kreirala neodoljivo plesne setove. Zadržavajući to za nas sa svojim klupskim mutacijama repa, brejkova i elektro-a, Mutant Joe rođen u Brizbejnu stiže spreman da promeni plesni podijum. Takođe, iz rodnog grada priključuje se Feloneezy i crnogorski Relja Čupić, oboje iz legendarnog Mistic Stilez kolektiva, ekipe koja je sinonim za bas vođene ritmove na Balkanu. Dodatnu lokalnu podršku pružaju talenti u usponu Bianca Intensa i Aj na ferku.

Karte su dostupne online preko RAPRAVE.com, a možete ih nabaviti i lično u Liftu u Cetinjskoj. Predlaže se rani dolazak, a ulaz je dozvoljen samo punoletnima.

Pored toga, u petak 25. novembra biće organizovan i Pop-Up događaj u multi-brend koncept radnji Plug, gde će se održati promocija RAPRAVE garderobe uz muziku i piće, od 13 do 19 časova.
 

Od nastanka hip-hopa i elektronske muzike, ukrštavanje ova dva žanra su proizvela bezbroj podžanrova (geotek, džuk, hip-haus, dnb, trip-hop, grime – da pomenemo samo neke). Dok su ovi zvuci cvetali, tako su se razvijale I njihove zajedinice, postajale sve značajnije, i izraženije. RAPRAVE nastoji da ga vrati na početak – da proslavi dugogodišnju simbiozu ovog sveobuhvatnog univerzuma – da se raduje čitavom repertoaru, pod jednim posvećenim barjakom.

Kao poznavalac ovih zvukova, RAPRAVE kontinuirano dopunjuje svoju sveobuhvatnu zvučnu biblioteku – bacajući svetlo na zaslužene stvaraoce koji probijaju jedinstveno tlo. RAPRAVE gradi svoju globalnu zajednicu u fizičkom I digitalnom prostoru, pruzajući otvoren I bilateralni kanal za komunikaciju. Idući napred, RAPRAVE će učvrstiti svoje uporište među umetnicima i obožavaocima podjednako kao inkubator za novi etos koji prevazilazi sve barijere.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Feelonezy bog otac na nebu i zemlji, trebas jednom da odes da vidis kako se dzijese zapravo, ako ga gurnu u malu salu bice tvrdo, ako ga grunu u veliko pokidace sve. Regis isto ok, Noksi, vreme je da se gleda sa ovim novim albumom, koji je za moj ukus previse emo. Ali neka se trazi ckodenja.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...