Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (โ‹ฎ) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2025.02.07. *Dorฤ‡ol Platz, Beograd* Defeated Sanity ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช, To Violently Vomit ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ, Putrid Pile ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ, Embryonic Devourment ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ, Asylum TX ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ, Deadspawned ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ธ

Featured Replies

comment_3107858

Sve ste veฤ‡ rekli, baลก odliฤna svirka, svi bendovi pokidali, doduลกe doลกao sam negde na sredini nastupa Embryonic Devourment-a, skroz ok bili, zapravo sam hteo da izbegnem Asylum, ali ispade da su baลก zanimljiv bend da se vidi makar na kratko, nikada to ne bih sluลกao gajbi ali skroz korektan buฤ‡kuriลก svega i svaฤega u njihovoj svirci + Antoni Kidis na gitari.. hahaha. Posle njih PP, jeste kultan lik i svaka mu ฤast, ali ono jednostavno nije za uลพivo, kao da sam gledao pamtomimu, karaoke.. definitivno najslabiji nastup veฤeri, iako ลกto neko reฤe ima on jakih rifova u arsenalu. Ali zato sledi armagedon jebeni, Disgorge, koji btw retko imam na rotaciji, definitivno pokazuju da je Brutal DM za uลพivo najbolja opcija, sabijaฤina kakvu retko ko moลพe da nadmaลกi, za mene su oni bend veฤeri, iako niลกta ni DS ne mogu da zamerim, zaista sjajna svirka ali ipak neลกto loลกiji zvuk nego prethodni bend.

ล to se posete tiฤe uvek je bolje da ima viลกe fanova, ali ja stvarno nisam oฤekivao neki guลพvanjac, neka realna cifra kolko ovakva vrsta svirke kod nas moลพe i da okupi, plus je i onaj prostor priliฤno velik pa je moลพda delovalo razudjenije, isto sam primetio da je broj ljudi naglo opao na DS nastupu.. ali bitno da je Yumetalaca bilo na svakom koraku.. konaฤno sam i Hrvoฤku upoznao.. hahaha Pozdrav za svu ekipu:rockdevil:

comment_3107912

Razvalili su svi bendovi sto se mene tice, divno vece. Prvi put u srbiji da gledam brutal dm i bas mi je prijalo a i publici koliko vidim, zurketina..

Deadspawned na nivou, malo klasicni dm malo brutalica, ponegde i neki thrash riff. Putrid baja vec krenuo da slemuje u publici i da se slika sa fanovima :haha:ย Embrionic ludaci totalni, tehnicki ali sasavo, podsetili me na Cephalic Carnage. Asylm isto tehnicki sa nekim Death momentima ali uz klasicne brutalica momente, pevac sa onom Garm kosuljom pobedio, u jednom momentu je skida a ispod Disgorge majicaย :rockdevil:ย Putrid gospodin isto, jeste da je losiji zvuk bio i bas fali ostatak benda ali opet je bilo fino. Cuo sam stari hit Food for the maggots, zao mi je samo sto nije poneo diskove. Disgorge i DS profesionalci, unistavanje neprestano. Bilo je samo malo zajebano izdrzati 6 sati cirkanja, skakanja i sutke ali boze moj. Zvuk isto bio na nivou. Pozdrav za sve forumase โค๏ธย 

Whats-App-Image-2025-02-09-at-11-54-54-A