Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.3k
  • Views 204.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Kupio mi drug Rus kartu za Moskvu 20. juna. Avionsku već imam, još samo smeštaj za te dane da se obezbedi. Король, увидимся в Москве!

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Da, to je to. Video sam Kralja napokon i preziveo. Sjajna svirka i predstava, a ova sala Stadium u Moskvi je mozda najbolji koncertni prostor u kome sam ikada bio. A sam King... Kako taj covek peva uz

• Uzeo da trebim štek, i naišao na gomilu postera, i naravno oduševio sam se što sam Kralja sačuvao:

comment_1150148

Ma da...nepoverljiv sam prema tako necemu u srbiji...sreca sto king nije toliko poznat po mass-medijima u srbiji inace bi i kod nas protestvovali Hriscani kao gde god bese zbog toga otkazan koncert...

...Sve u svemu zavidim ti grave...to vece ce sigurno biti za pamcenje icon_rockdevil.gif

comment_1150854

Nisi mnogo propustio.

Ah,nista specijalno.Bilo nas 15-ak.Govorilo se o kingu i njegovim albumima,odnosno o pricama koje prate albume.Pri kraju se moglo cuti par zanimljivih komentara o odnosu kinga i religije,satanizma i sl.Slusalo se malo muzike i to je to.

comment_1151512

Slazem se sa tobom u potpunosti...

E sad...sto se tice 3 albuma koja mi je srezao grave(pivopije.gif)

The Puppet Master - Fenomenalno...zao mi je sto mi ovo nije prvi album koji sam odlusao od Kinga...znaci od pocetka do kraja savrsenstvo

In Concert : Abigail - Dok sam ga slusao setio sam se 16/04/06...neverovatno dobro...sto je najbolje cini mi se da je King mnogo bolje pevao uzivo kod nas nego na albumu...sto je za sve pohvale...lista je odlicna, steta sto nema A Mansion in Darkness...

Conspiracy - Kao sto rekoh najbolje cuvam za kraj...

Dao bih 2 koncerta za jos jednog Kinga kako stvari stoje...

comment_1151538

Provjerio sam i ja Tour Diary. icon_frown.gif Ma moraju negdje reci da im je cert u Bg-u bio najjaci na turneji,prvo Destruction,pa Charon,moraju sad i oni. laugh.gif

Na osnovu onih slika izgleda da je i u Rumuniji bilo ludo.Najjaca publika je u Istocnoj Evropi,to je cinjenica.

Edited by Defunctus

comment_1151686
Slazem se sa tobom u potpunosti...

E sad...sto se tice 3 albuma koja mi je srezao grave(pivopije.gif)

The Puppet Master - Fenomenalno...zao mi je sto mi ovo nije prvi album koji sam odlusao od Kinga...znaci od pocetka do kraja savrsenstvo

In Concert : Abigail - Dok sam ga slusao setio sam se 16/04/06...neverovatno dobro...sto je najbolje cini mi se da je King mnogo bolje pevao uzivo kod nas nego na albumu...sto je za sve pohvale...lista je odlicna, steta sto nema A Mansion in Darkness...

Conspiracy - Kao sto rekoh najbolje cuvam za kraj...

Dao bih 2 koncerta za jos jednog Kinga kako stvari stoje...

pivopije.gif Drago mi je da ti se svidja,samo ispravka - koncert je bio 16.5. mhihi.gif

comment_1152452

A Dark Sides EP? icon_smile.gif

Nego,taj Abigail live je i meni super...Sigutno znate prichu oko albuma,pa da ne davim...Svidja mi se shto je bash sirov,kao da sam u publici+setlista vrh...Ali,Starbreakeru,kad ti budem poslao Deadly Lyllabyes,tak ces tad da se setish giga - skoro ista setlista,a i zvuk je mnogo upeglaniji od ALive 87...Ma,milinka...