April 1, 200322 yr Author comment_184523 Za Fanove! http://www.horrorseek.com/occult/kingdiamo...mond/video.html pa izvolte skidajte! ima 3 spota! ~Sleepless Nights~ ~The Family Ghost~ ~Nightmare Be Thy Name~
April 28, 200322 yr comment_197984 Nisu maleni, ne brini. Twilight Symphony Sto se tice Abigail II albuma
April 28, 200322 yr comment_198028 Valjda će naredni album biti dostojan svojih slavnih predaka i imena koje stoji na omotu!
April 28, 200322 yr Author comment_198218 Ostaje nam da sacekamo taj novi album i da presudimo! kada bese ono izlazi, oktobar?!?! iskreno se nadam da ce biti odlican i jedva cekam da izadje!
June 25, 200322 yr Author comment_227624 da li je istina da se King Diamond definitivno vraca u Mercyful Fate!?!?! tako sam cuo! e jel zna neko kako je pravo ime King-u!!?!
June 25, 200322 yr comment_227659 Kim Bendix Petersen :P:P King je rekao da ce novi album biti najmracniji do sada, i muzicki i textualno.Videcemo....
June 25, 200322 yr comment_227722 da li je istina da se King Diamond definitivno vraca u Mercyful Fate!?!?!tako sam cuo! e jel zna neko kako je pravo ime King-u!!?! Ne, nije istina, zato što on nikada nije ni odlazio iz Mercyful Fate. Jedno vreme bend nije postojao, ali na svim albumima je on pevao. Možeš li da zamisluiš ikog drugog? Jedina stvar je da ni King Diamond ni Mercyful Fate više nisu na Metal Blade-u jer ovi nisu hteli da im plate turneju. Moraću da proverim da li su već našli izdavačku kuću, ali me ne bi čudilo da to bude Century Media ili Nuclear Blast.
June 25, 200322 yr comment_227726 Ovaj covek je komercijalan u pm..... Dobro, "true" metalcu, ne javljaj se vise majke ti...
June 25, 200322 yr Author comment_227776 RNA nisam mislio u tom smislu, nego da ce sada samo biti u MF-u, da nece praviti solo albume. mislim tako sam cuo, a sad dal je sitina,ne znam....... i naravno da ne mogu da zamislim nikog drugog osim njega!
June 26, 200322 yr comment_228234 Ne verujem da će prestati da rade kao King Diamond (bend). Čak i kad ej reoformio Mercyful Fate nije prestajao da izdaje albume sa King Diamond bendom. Usotalom, oba benda valjaju, oba se solidno prodaju - zašto gasiti jedan od njih? Ako čovek ima inspiracije da pravi dobre pesme sa oba benda, onda svaka čast. Uostalom "9" je bio najbolji dokaz koliko dobar jedan takav album može da ispadne.
June 26, 200322 yr Author comment_228375 Sto se mene tice, ja bi voleo da budei MF i KD, ja sam samo pitao da li je ovo neko cuo. posto mi je jedna riba rekla da ce biti samo MF, posto ona poznaje king-a,itd. ma sad, videcemo sta ce biti istina.
June 29, 200322 yr comment_229636 Trazi se bubnjar za King Diamond tribute... Ako znate nekoga za koga mislite da bi mogao biti zainteresovan, prenesite mu... Ne bi to bilo nesto obavezujuce ili dugotrajno, svirali bi u avgustu i septembru za svirku/dve i to je to...
June 29, 200322 yr comment_229722 covek legenda!!!!!!!! e nisam cuo da se vraca u MF, i ne bih voleo jer posle ne bi mogao da se skroz posveti KD-u... imam original House Of God i odlican je album, ali tu su i The eye, abigail... tekstovi su mu odlicna fora, savrseno osmisljeni i odlicne price, ali mi se ne svidja zato sto prica konkretno uradio sam ovo, bilo je tako, rekaop sam ono... stilski mu nisu ... ma what`a hell nema veze covek je legenda!!!!!!!
June 30, 200322 yr comment_229868 \"]Trazi se bubnjar za King Diamond tribute... Ako znate nekoga za koga mislite da bi mogao biti zainteresovan, prenesite mu... Ne bi to bilo nesto obavezujuce ili dugotrajno, svirali bi u avgustu i septembru za svirku/dve i to je to... drummer found... over and out 8) ...
August 1, 200322 yr comment_244752 Nema taj čovek loših albuma. Samo su dobri i manje dobri.Mani će uvek najbolji biti \"Abigail\", \"Them\", \"Conspiracy\" i \"The Eye\". Ako moram da biram pesme, \"Sleepless Nights\", ceo \"Abigail\" a posebno \"The Four Horsemen\" i \"7th July 1777\" i \"Burn\". ....jos bih samo htio dodati to da je King Diamond, heavy.
August 8, 200322 yr comment_247901 Da li sto sam taj prvi nabavio, ali meni je ubedljivo najbolji The Graveyard! Inace obozavam da slusam u svim trenucima...