Haos sam ja Posted March 26 Report Posted March 26 Ko bude u prilici, ne bi trebalo da propusti ovaj sjajni bend iz Škotske koji lagano može da parira najvećim imenima ovakvog zvuka. Nemam pojma kakvi su ovi Grci koji su predgrupa ali ispratiće se i oni. Cena je bednih 1000 rsd i karte se prodaju samo na ulazu. 2 Quote
SkullKrusheR Posted March 26 Report Posted March 26 nisu loši ni grci, gledao sam ih pre dve godine na istom mestu. p.s. pozdrav, dobri ljudi yumetala. Quote
23/16 Posted March 27 Report Posted March 27 Bas volim ck, idem tamo bar jednom nedeljno, ali očekivao sam neki veći prostor. Quote
Haos sam ja Posted April 30 Author Report Posted April 30 Evo malo zagrevanja pred ovaj koncert: 1 Quote
23/16 Posted Monday at 10:06 AM Report Posted Monday at 10:06 AM I dalje mi je neverovatno da ovakav bend dolazi u Crnu kuću. Nadam se da će zvuk biti podnošljiv. Quote
Chicken Little 420 Posted Monday at 11:50 AM Report Posted Monday at 11:50 AM Zvuk u CK je super, ne vidim tu problem Satnica nastupa: 21:00 ALLOCHIRIA 22:00 DVNE Quote
Haos sam ja Posted Monday at 12:10 PM Author Report Posted Monday at 12:10 PM Hm, super za hardkorpank drljanje, ovi ipak imaju malo sofisticiraniji zvuk. 1 Quote
Chicken Little 420 Posted Monday at 12:42 PM Report Posted Monday at 12:42 PM Ima i takvog zvuka u CK, post rock, sludge, stoner - koliko se sećam Allochiria je i svirala tamo 2023. U svakom slučaju, srećno Quote
azal Posted yesterday at 06:26 AM Report Posted yesterday at 06:26 AM do jaja svirka bas. niko nije ocekivao toliku publiku, 100-150 ljudi sigurno, ali eto, prepoznali ljudi da je u pitanju kvalitetan bend za smesne pare. predgrupa super, rekao bih da je neki stariji Isis zvuk u pitanju, dovoljno prljavstine i atmosfere da zadovolji fanove takve muzike. riba sa crust siskama urlala sa osmehom sve vreme. simpaticni grci svakako. Dvne isto odlican, mozda clean vokal malo njanjaviji uzivo nego na albumu, onog klavijaturistu nisam nesto cuo osim izmedju pesama, ali jako dobra svirka sve u svemu. merch odlican, mogao si i karticom, to mi uvek plus. jako kvalitetan utorak sve u svemu. 2 Quote
kuruz Posted yesterday at 06:54 AM Report Posted yesterday at 06:54 AM what he said, plus gurmanska u 1 sat kad smo se vratili u Beograd 1 Quote
Haos sam ja Posted yesterday at 07:33 AM Author Report Posted yesterday at 07:33 AM Dvne volim još od debija (tema: najbolji albumi 2017) a oni su u međuvremenu dosta porasli tako da sam bio mega srećan kad je objavljeno da stižu kod nas. Svaka čast Rakiću i Lemilici što su nas počastili ovako nečim, tose nisam nado. Allochiria super, mada su malo previše by the book taj post metal zvuk ranih 2000ih. Međutim, koliko vidim rade vrlo aktivno, idu na solidne euro turneje i vrlo su profesionalni, odlična oprema takođe. Pevačica me neodoljivo podseća na drakulinu ćerku iz Hotel transilvanije, dosta je harizmatična. Dvne rascijepili, oni def mogu da izađu na crtu svakom bendu slične provinijencije iz tog nekog progressive post domena. Bilo je i bolje nego što sam očekivao, ja sam bio odmah napred do bine i sve se super čulo mada bih lično voleo da imaju malo masnije i bučnije gitare. Zvuk je ipak bio i više nego zadovoljavajući. Baš lepo pletu, posebno Francuz frontmen. Merch fenomenalan, mada se na kraju ispostavilo da smo dva ortaka i ja svi uzeli isti dizajn majice za sezonu leto 2025. CK13 lepo ispunjen i publika solidno ispoštovala mada je moglo da bude malo dinamičnije na podijumu al ovo je bend i da se gleda pažljivo, ne samo da se hedbenguje. Top priča za mrtvi utorak sve u svemu. 4 Quote
azal Posted yesterday at 08:16 AM Report Posted yesterday at 08:16 AM bas sam se pitao kakav je ono jebeni naglasak kad je lik krenuo da prica sa publikom, znaci skotsko francuski hibrid jebo mater Quote
23/16 Posted yesterday at 02:43 PM Report Posted yesterday at 02:43 PM Bilo je lepo, mada mi je zao sto je dobos bio toliko glasan da se ostalo nije bas najbolje culo. Pred kraj sam otisao do izlaza i tu je zvuk bio nesto bolji. Majica 2500 dinara, skroz korektna cena, a i izgled i materijal su bas dobri. Quote
Recommended Posts