Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ko bude u prilici, ne bi trebalo da propusti ovaj sjajni bend iz Škotske koji lagano može da parira najvećim imenima ovakvog zvuka. Nemam pojma kakvi su ovi Grci koji su predgrupa ali ispratiće se i oni. Cena je bednih 1000 rsd i karte se prodaju samo na ulazu.

486402395_1110458547783203_5024207937937

• Upvote 2
  • 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

do jaja svirka bas. niko nije ocekivao toliku publiku, 100-150 ljudi sigurno, ali eto, prepoznali ljudi da je u pitanju kvalitetan bend za smesne pare.

predgrupa super, rekao bih da je neki stariji Isis zvuk u pitanju, dovoljno prljavstine i atmosfere da zadovolji fanove takve muzike. riba sa crust siskama urlala sa osmehom sve vreme. simpaticni grci svakako.

Dvne isto odlican, mozda clean vokal malo njanjaviji uzivo nego na albumu, onog klavijaturistu nisam nesto cuo osim izmedju pesama, ali jako dobra svirka sve u svemu.

merch odlican, mogao si i karticom, to mi uvek plus. 

jako kvalitetan utorak sve u svemu.

• Upvote 2
Posted

Dvne volim još od debija (tema: najbolji albumi 2017) a oni su u međuvremenu dosta porasli tako da sam bio mega srećan kad je objavljeno da stižu kod nas. Svaka čast Rakiću i Lemilici što su nas počastili ovako nečim, tose nisam nado. 

Allochiria super, mada su malo previše by the book taj post metal zvuk ranih 2000ih. Međutim, koliko vidim rade vrlo aktivno, idu na solidne euro turneje i vrlo su profesionalni, odlična oprema takođe. Pevačica me neodoljivo podseća na drakulinu ćerku iz Hotel transilvanije, dosta je harizmatična.

Dvne rascijepili, oni def mogu da izađu na crtu svakom bendu slične provinijencije iz tog nekog progressive post domena. Bilo je i bolje nego što sam očekivao, ja sam bio odmah napred do bine i sve se super čulo mada bih lično voleo da imaju malo masnije i bučnije gitare. Zvuk je ipak bio i više nego zadovoljavajući. Baš lepo pletu, posebno Francuz frontmen. Merch fenomenalan, mada se na kraju ispostavilo da smo dva ortaka i ja svi uzeli isti dizajn majice za sezonu leto 2025.

CK13 lepo ispunjen i publika solidno ispoštovala mada je moglo da bude malo dinamičnije na podijumu al ovo je bend i da se gleda pažljivo, ne samo da se hedbenguje.

Top priča za mrtvi utorak sve u svemu.

• Upvote 4
Posted

Bilo je lepo, mada mi je zao sto je dobos bio toliko glasan da se ostalo nije bas najbolje culo.

Pred kraj sam otisao do izlaza i tu je zvuk bio nesto bolji.

Majica 2500 dinara, skroz korektna cena, a i izgled i materijal su bas dobri.