Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 808
  • Views 62.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• HamsterFall je mlohav bend, pa mogu i ja mlohav da dolazim ovde. Kad sam cvrst, na druge teme idem.

• Dozvolite mi da se oduševim jer sam ipak na ovako nešto čekao preko 10 godina: galopirajući power ritam, hammer high refren, oooo ložana, brze solaže... fala kurcu izgleda da se vraćaju.   Fuck the

• Power metal ima 5 odlicnih bendova i Hammerfall nije jedan od njih

comment_332623

Kamo srece da svaki bend odrzi takav kvalitet godinama. Jedini problem Crimson Thunder-a je sto su pre njega snimili tri fantasticna albuma pa sad on izgleda lose .Ne kazem da je sjajan ali je slabiji od prethodnih. Legacy of kings je sigurno medju 10 najboljih metal albuma ikad snimljenih. Magnus Rosen stvarno fenomenalno svira bas(videti insert iz The first crusade) steta sto nema vecu ulogu u bendu.

comment_334057

Nisam ja reko da Manowar ne valja.Najgori album hm Triumph of steel nevidjeno smara.JEdno 15 rifofa se ponavlja u nekoliko pesama.No nisam ono napisao da bi opet poceli glupu raspravu nego da bih je zavrsio pricaj sta oces ali hammerfall je muzicki kvalitetniji od manowara -nije stvar ukusa nego opste gledano.I prekinite vise sa tim dosadnim raspravama ako je tema o hammerfallu pricajte o hammerfallu ......

comment_334077

nije stvar ukusa nego opste gledano

u tvom slucaju jeste stvar ukusa...

Ne gotivish Triump zbog Shanklea a on je (vrlo objektivno) cale za sve Hammerfallovce... tehnika, pristup, solidne solaze (na TOS, na njegovom solo albumu svira ko Mike Angelo - ko tetris smile.gif )...

Dronjak je jedan od najgorih gitarista u Heavy Metalu...

• 3 weeks later...
comment_353660

\"]Dronjak je jedan od najgorih gitarista u Heavy Metalu...

To je suva cinjenica.Katastrofalan ali jebi ga tu gde svira vrsi veliki posao to je fakat... biggrin.gifa: biggrin.gif:wink:

Pa covek se preziva "DRONJAK"...mislim sta se moze ocekivati od coveka koji ima takvo prezime smile.gifsmile.gifsmile.gif

comment_356731

Ipak Hammerfall je 200 puta muzikalniji i tehnicki bolji od Manowar-a!!! biggrin.gifa:

ali zato je JUDAS PRIEST naj bolji od naj boljih :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

fuck i am so twisted

Brate ovde niko ne prica o Judas Priest! Inace ima boljih bendova o Hammerfall-a i Judas Priest-a zajedno..... :twisted:

Navedi jedan

ima boljih od Hammerfall ali od Judas Priest NO

Fuck no, Priest rulez