June 27, 200421 yr comment_493474 Pa neshto ih ne volim preterano ali imaju lepih pesmica.Mislim da je Renegade najbolji album
June 29, 200421 yr comment_495263 A jos vole da igraju fudbal! Jel znate da je Oskar Dronjak pre nekoliko godina sjeb'o ruku na fudbalu? Sjebao je ruku na ragbiju iliti Americhkom fudbalu.Ruka mu valjda nikada nije lepo zarasla pa se odrazilo na njegovu texniq sviranja.To sam prochitao u onom filmitju "the first crusade".Ima josh hrpa zanimljivosti.
June 30, 200421 yr comment_496320 Pa neshto ih ne volim preterano ali imaju lepih pesmica.Mislim da je Renegade najbolji album Prvo preslusaj sve njihove albume, pa onda pricaj koji ti se najvise svidja. Btw. kupio sam renegade shape cd kad sam bio u bg. Stvarno fino izgleda. Plus nisam imao taj cd...
June 30, 200421 yr comment_496400 Ne mogu da izdvojim album..Svi su ok...Cak ne mogu da izdvojim losu pesmu
July 8, 200421 yr comment_503198 Zadnji album je bas strava. Ne znam sto se toliko ljudi bunilo oko njega. Melodije su ok, reci su popustile ali i dalje su strava!
July 12, 200421 yr comment_505633 Mičite ovo na power Sto jes jes! Nego jel gledao neko ono kad sviraju Breaking The Law od Judas-a? Kakvi likovi! Dronjak peva, Kans i Rosen sviraju gitare, Elmgren cepa bubnjeve a onaj bivsi bubnjar (ne znam kako se zove) svira bas!
July 12, 200421 yr comment_505637 Ne, ozbiljno, jel primetio jos neko taj fenomen? Na Hammerfall se uglavnom loze dosta cudna, neugledna deca, koju njihovi drugovi nazivaju pogrdnim imenima...
July 13, 200421 yr comment_506790 Micite bre ovo na shit Kako si zao covjece...Cak imas i mnogo zao avatar...Stvarno si zao...
July 16, 200421 yr comment_509196 Jos se ovde raspravlja o zadnjem albumu?!? Ma vi ste bre kraljevi ! Dajte bre neku zanimljivost,ovamo se ubiste od postovanja nekih silnih intervjua Varga Vickernesa(kako li vec),na svakoj temi bar po jedno 5-6 intervjua,biografija,novosti,a odje jos ide Crimson Thunder! Mis'im.....Stvarno! A ti Froiibaade,moz da mi pomaknes(ili poMICES) Qrcinu sebi u bulju i da gubis se bre sa ovog foruma! Idi bre slusaj NightWish!
July 19, 200421 yr comment_511510 Jos se ovde raspravlja o zadnjem albumu?!? Ma vi ste bre kraljevi ! Dajte bre neku zanimljivost,ovamo se ubiste od postovanja nekih silnih intervjua Varga Vickernesa(kako li vec),na svakoj temi bar po jedno 5-6 intervjua,biografija,novosti,a odje jos ide Crimson Thunder! Mis'im.....Stvarno! A ti Froiibaade,moz da mi pomaknes(ili poMICES) Qrcinu sebi u bulju i da gubis se bre sa ovog foruma! Idi bre slusaj NightWish! Kad bih imao sta da povucem!? Nightwish mi je najomrazeniji bend posle HammerFall-a i CoB
July 19, 200421 yr comment_511605 Znas, da sam na tvome mestu, ja se time ne bih hvalio... Neke stvari o sebi je bolje drzati u tajnosti...
July 23, 200421 yr comment_514045 Znas, da sam na tvome mestu, ja se time ne bih hvalio... Neke stvari o sebi je bolje drzati u tajnosti... Tacno tako...
July 23, 200421 yr comment_514283 Znas, da sam na tvome mestu, ja se time ne bih hvalio... Neke stvari o sebi je bolje drzati u tajnosti... Podrzavam!
July 27, 200421 yr comment_516200 Izadje li nesto posle Crimson Thunder-a ili ja bas nisam u toku......? :reklapaostalaziva: