Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 808
  • Views 62.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• HamsterFall je mlohav bend, pa mogu i ja mlohav da dolazim ovde. Kad sam cvrst, na druge teme idem.

• Dozvolite mi da se oduševim jer sam ipak na ovako nešto čekao preko 10 godina: galopirajući power ritam, hammer high refren, oooo ložana, brze solaže... fala kurcu izgleda da se vraćaju.   Fuck the

• Power metal ima 5 odlicnih bendova i Hammerfall nije jedan od njih

comment_495263
A jos vole da igraju fudbal! icon_da.gificon_mrgreen.gif

Jel znate da je Oskar Dronjak pre nekoliko godina sjeb'o ruku na fudbalu?

Sjebao je ruku na ragbiju iliti Americhkom fudbalu.Ruka mu valjda nikada nije lepo zarasla pa se odrazilo na njegovu texniq sviranja.To sam prochitao u onom filmitju "the first crusade".Ima josh hrpa zanimljivosti.

comment_496320
Pa neshto ih ne volim preterano ali imaju lepih pesmica.Mislim da je Renegade najbolji album

Prvo preslusaj sve njihove albume, pa onda pricaj koji ti se najvise svidja. Btw. kupio sam renegade shape cd kad sam bio u bg. Stvarno fino izgleda. Plus nisam imao taj cd...

comment_505633
Mičite ovo na power icon_da.gif

Sto jes jes!

Nego jel gledao neko ono kad sviraju Breaking The Law od Judas-a?

Kakvi likovi! Dronjak peva, Kans i Rosen sviraju gitare, Elmgren cepa bubnjeve a onaj bivsi bubnjar (ne znam kako se zove) svira bas! icon_smile.gificon_da.gificon_mrgreen.gificon_rockdevil.gifpivopije.gif

comment_509196

Jos se ovde raspravlja o zadnjem albumu?!?

Ma vi ste bre kraljevi ! icon_smile.gif

Dajte bre neku zanimljivost,ovamo se ubiste od postovanja nekih silnih intervjua Varga Vickernesa(kako li vec),na svakoj temi bar po jedno 5-6 intervjua,biografija,novosti,a odje jos ide Crimson Thunder!

Mis'im.....Stvarno! icon_smile.gif

A ti Froiibaade,moz da mi pomaknes(ili poMICES) Qrcinu sebi u bulju i da gubis se bre sa ovog foruma! Idi bre slusaj NightWish!

comment_511510
Jos se ovde raspravlja o zadnjem albumu?!?

Ma vi ste bre kraljevi ! icon_smile.gif

Dajte bre neku zanimljivost,ovamo se ubiste od postovanja nekih silnih intervjua Varga Vickernesa(kako li vec),na svakoj temi bar po jedno 5-6 intervjua,biografija,novosti,a odje jos ide Crimson Thunder!

Mis'im.....Stvarno! icon_smile.gif

A ti Froiibaade,moz da mi pomaknes(ili poMICES) Qrcinu sebi u bulju i da gubis se bre sa ovog foruma! Idi bre slusaj NightWish!

Kad bih imao sta da povucem!? Nightwish mi je najomrazeniji bend posle HammerFall-a i CoB evotigana.gifevotigana.gifevotigana.gifevotigana.gifevotigana.gifevotigana.gif