February 20, 200322 yr comment_161196 Chini mi se da ti je ipak pljunuo Nexus... Meni je Nexus mnogo dobar album, In Times Before The Light cu vec nabaviti... I, da, chudi me da kazete da na prvo slushanje nije nijeshto, kad sam se ja odmah zalepio za Cheriots ov Tanda i Salfar Fist...
February 20, 200322 yr comment_161257 Chini mi se da ti je ipak pljunuo Nexus... Meni je Nexus mnogo dobar album, In Times Before The Light cu vec nabaviti... I, da, chudi me da kazete da na prvo slushanje nije nijeshto, kad sam se ja odmah zalepio za Cheriots ov Tanda i Salfar Fist... Uvek smo raspolozeni za forice. Odlichan album btw.
February 20, 200322 yr comment_161269 Chini mi se da ti je ipak pljunuo Nexus... Da sam ga popljuvao to bi izgledalo malo drugacije,ovako sam samo rekao sta mislim o tom albumu.
February 23, 200322 yr comment_163098 Chini mi se da ti je ipak pljunuo Nexus... Da sam ga popljuvao to bi izgledalo malo drugacije,ovako sam samo rekao sta mislim o tom albumu. Znam, zato sam i rekao samo pljunuo... Inache, i komentar koji ne opisuje album kao vrhunac muzike mislim da mu (last of dragons ) ne bi bio zadovoljavajuci...
February 23, 200322 yr comment_163311 Chini mi se da ti je ipak pljunuo Nexus... Da sam ga popljuvao to bi izgledalo malo drugacije,ovako sam samo rekao sta mislim o tom albumu. Znam, zato sam i rekao samo pljunuo... Inache, i komentar koji ne opisuje album kao vrhunac muzike mislim da mu (last of dragons ) ne bi bio zadovoljavajuci... E mislim nije da te quotujem ali ipak forica je o5 tu.
February 25, 200322 yr comment_164100 Inache, i komentar koji ne opisuje album kao vrhunac muzike mislim da mu (last of dragons ) ne bi bio zadovoljavajuci... he he, sto jes jes
March 2, 200322 yr comment_166374 Novi ce da bude jos ludji od Animatronica... Slazem se da je Nexus najbolji,ali posle njega je ubedljivo najbolji In times...
March 7, 200322 yr comment_169803 Nisam siguran,ali mislim da ih je sad samo dvojica u bendu,tako da je moguce da ce biti ritam masina.Ali,kao sto rekoh,nisam siguran.Bice mnooooooogo elektronike.
March 8, 200322 yr comment_169914 Nisam siguran,ali mislim da ih je sad samo dvojica u bendu,tako da je moguce da ce biti ritam masina.Ali,kao sto rekoh,nisam siguran.Bice mnooooooogo elektronike. Ritam mashina... :ne: :ne:
March 8, 200322 yr comment_169931 otišao jedini normalan čovijek iz benda :roll: naćiće oni njemu zamjenu, ali nikad neće napraviti još jedan "Nexus Polaris"... otišli su previše u neke industrial tripove - to im nikako nije trebalo!
March 8, 200322 yr comment_169943 otišao jedini normalan čovijek iz benda :roll: naćiće oni njemu zamjenu, ali nikad neće napraviti još jedan "Nexus Polaris"... otišli su previše u neke industrial tripove - to im nikako nije trebalo! Nazalost to je tacno, od Covenanta se ne moze nista vise dobro ocekivati.I sam Nagash (Lex) je najavio da ce novi album biti sa jos vise elektronike nego Animatronic.A sto se tice "normalnosti", i Nagash je legenda, podseticu te da je prakticno sam napisao/iskomponovao In Times i Nexus.
March 8, 200322 yr comment_170224 Covenant? To beshe onaj bend koji kao svira black i koji ima album koji se zove "Nexus Pofalus" ili "Nexus Pofafus", kako vec...
March 27, 200322 yr comment_181898 Ja sam chuo samo Nexus Polaris i razdushevljen sam Stvaraju odlichnu atmosferu i inache iz te ekipe najvishe gotivim klavijaturistu Sverd-a odlichno svira! Trenutno se trudim da nabavim Animatronic, pa da se uverim koliko je "sranje" :roll: I ja sam ti maznuo Nexus Polaris Evo sada ga slusham i mislim da je stvarno fenomenalan....svidja mi se shto vokal nije mnogo napadan...muzika dolazi do izrazaja... BUBNJAR 8O 8O San snova a: a: a:
March 27, 200322 yr comment_181911 BUBNJAR 8O 8O Samo je jedan Hellhammer "To majka vise ne poradja, to se vise ne dogadja" 8O Hail Hellhammer 8)
March 28, 200322 yr comment_182168 Ne svidjaju mi se.Nexus nije los,ali,fali tu mnogo sta.Zanimljivi su barem,za razliku od vecine bendova u poslednje vreme.
March 28, 200322 yr comment_182255 Ne svidjaju mi se.Nexus nije los,ali,fali tu mnogo sta. Kao na primer? :?
March 29, 200322 yr comment_182928 BUBNJAR 8O 8O Samo je jedan Hellhammer jedan jedini a: Napustio je Kovenant...
May 21, 200322 yr comment_210491 covenant = 9+the kovenant = 7 Meni - upravo obrnuto ANIMATRONIC razbi !!!! Sviracemo "The Human Abstract", kad tad JIHAD RULES!!!