January 11Jan 11 comment_3120915 On 12/16/2025 at 7:27 PM, dimmu1 said:Meni najbolja izdanja ove godine:#1 Acherontas - Νekyia - The Necromantic Patterns#2 Jordsjuk - Naglet til livet#3 Havukruunu - Tavastland#4 Behemoth - The Shit Ov God#5 Sargeist - Flame Within FlameNajveca razocarenja ove godine:#1 Hate - Bellum Regiis#2 Desaster - Kill All Idols#3 The Stone - Kletva#4 ...And Oceans - The Regeneration ItineraryPromakao mi je odlican album jer ga nisam niti scroblovao, a niti slusao na Jutjubu. Dobio sam ga 7-8 meseci pre izlaska pa mi je totalno promakao krajem godine. Sad listam folder i setim se da ga nisam uopste ukljucio u najbolje albume prosle godine. Tako da lista sada izgleda ovako:#1 Acherontas - Νekyia - The Necromantic Patterns#2 Jordsjuk - Naglet til livet#3 Apantropija - Ponor kontinuum#4 Havukruunu - Tavastland#5 Behemoth - The Shit Ov God#6 Sargeist - Flame Within Flame Report
1 hour ago1 hr comment_3121084 Gotsu Totsu Kotsu - Immortality album godine, nema se sa čim ni poredit, sve pred sobom rasturio. Death-thrash savršenstvo: brutalan, tehnikalan, melodičan, egzotičan, a rifovi opekotine ostavljaju koliko prže. Samo je mjesec dana prošlo od kad je izašo, preko pedeset puta sam ga odslušo i još me nije smorio.S druge strane, među albumima običnih smrtnika od prošle godine su mi se svidili (bez redosleda):Havukruunu - TavastlandBlades of Steel - s/t (minus sranje balada)Rage - A New World RisingMalefic Throne - The Conquering DarknessClaymorean - Eternal CurseKaevum - UltraHelms Deep - Chasing the DragonŠakal - IISacrifice - Volume SixOnmyoza - Ginrei Gozen (mixed bag al kad piči piči) Report