9 hours ago9 hr comment_3120915 On 12/16/2025 at 7:27 PM, dimmu1 said:Meni najbolja izdanja ove godine:#1 Acherontas - Νekyia - The Necromantic Patterns#2 Jordsjuk - Naglet til livet#3 Havukruunu - Tavastland#4 Behemoth - The Shit Ov God#5 Sargeist - Flame Within FlameNajveca razocarenja ove godine:#1 Hate - Bellum Regiis#2 Desaster - Kill All Idols#3 The Stone - Kletva#4 ...And Oceans - The Regeneration ItineraryPromakao mi je odlican album jer ga nisam niti scroblovao, a niti slusao na Jutjubu. Dobio sam ga 7-8 meseci pre izlaska pa mi je totalno promakao krajem godine. Sad listam folder i setim se da ga nisam uopste ukljucio u najbolje albume prosle godine. Tako da lista sada izgleda ovako:#1 Acherontas - Νekyia - The Necromantic Patterns#2 Jordsjuk - Naglet til livet#3 Apantropija - Ponor kontinuum#4 Havukruunu - Tavastland#5 Behemoth - The Shit Ov God#6 Sargeist - Flame Within Flame Report