December 2Dec 2 comment_3119918 Connected Agency predstavlja: Autechre live — prvi put ikada u Srbiji, 1. oktobra 2026.Autechre je legendarni engleski elektronski duo koji čine Rob Brown i Sean Booth. Osnovani 1987. godine, smatraju se jednim od najuticajnijih i najinovativnijih aktera eksperimentalne elektronske muzike. Tokom gotovo četiri decenije, njihov zvuk se razvijao od ranih techno, electro i hip-hop temelja ka radikalnoj, žanrovski neukrotivoj zvučnoj arhitekturi.Njihov live nastup je potpuno mračno i imerzivno audio iskustvo — jedinstven nastup koji je poslednjih godina stekao ogroman međunarodni momentum i redovno rasprodaje velike koncertne prostore unapred. Jednostavno, ne postoji niko ko radi nešto slično.Njihova biografija obavijena je misterijom: bez društvenih mreža, sa nastupima koji protiču u potpunom mraku i kultnim statusom u IDM svetu, obožavani su od strane posvećene zajednice slušalaca inteligentne i avangardne elektronske muzike širom sveta.Debi nastup u Srbiji biće održan u Ložionici — jedinom prostoru u Srbiji koji ispunjava tehničke zahteve za Autechreov 2026 tour show, zahvaljujući black-box postavci.Ulaznice su u prodaji od 4. decembra u 12:00 CET na tickets.rs, ra.co i na odabranim fizičkim lokacijama u Beogradu, bez provizije i sa posebnim kolekcionarskim dizajnom: Škart (Kneginje Ljubice 26) i Fomin Bar (Sinđelićeva 3a) Report
December 2Dec 2 comment_3119921 kiki ti si ih gledao lajv secam se pre par godina, el uvek mrkli mrak il samo ta turneja Report
December 2Dec 2 comment_3119922 14 minutes ago, Uruk said:brz sine znam sta da mislim, jbna lozionicaSta je to? Report
December 2Dec 2 Author comment_3119925 27 minutes ago, Uruk said:kiki ti si ih gledao lajv secam se pre par godina, el uvek mrkli mrak il samo ta turnejaNisam gledao Autechre. Gledao sam Murcoffa. Report
December 2Dec 2 comment_3119928 onda sam te pomesao sa nekim. neko koga znam ih je gledao na (mislim) NTS Sessions turneji negde u inostranstvu.ko god da je secam se da su utisci bili jako pozitivni ali i da je bilo to neko ludilo sa koncertom u mraku itd Report
December 2Dec 2 Author comment_3119929 Murcoff je bio sličan na tom sada već pokojnom domaćem Share Festu koji je bio u Domu Omladine. Ali da, ovi isto furaju taj fazon već dugi niz godina. Možda je išao Vranić koji je svirao u Temple i Cyclistima na njih, nešto me sećanje služi da smo pričali o Autechre pre xy godina. Iskreno, da dovedu ruje još Aphex Twina, i mogu da komotno prestanu sa radom. Report
Thursday at 02:32 PM2 days Author comment_3120242 Karta obezbeđena, naravno da može da se nabavi u ruskom baru. I lepa je. Report