10 hours ago10 hr comment_3123727 Nego šta. Viđao sam meet and greet pakete koji se kupuju pa dobiješ fotke i potpise pred koncert, viđao sam bendove koji izađu posle koncerta da izbleje sa publikom, ali još nisam video da tip stoji sa podignutim znakom "Meet Geoff Tate 10.000 RSD" pre koncerta, a posle precrtano i prepravljeno na 8.200 RSD. Ne znam da li mi je bilo tužno, smešno ili zbunjujuće.I da, pozdrav za par ljudi koji su prepoznali Premiata cover kod predgrupe. Vrhunski momenat. Report
9 hours ago9 hr comment_3123729 Meni je prejako da je uspeo da odsvira 21 Queensryche numeru i nijedan jedini put ne izgovori ime tog benda. Report
9 hours ago9 hr comment_3123731 I pomalo kinky podatak da je Srbija 69.zemlja u kojoj je svirao Report
7 hours ago7 hr comment_3123732 3 hours ago, Totamealand said:Nego šta. Viđao sam meet and greet pakete koji se kupuju pa dobiješ fotke i potpise pred koncert, viđao sam bendove koji izađu posle koncerta da izbleje sa publikom, ali još nisam video da tip stoji sa podignutim znakom "Meet Geoff Tate 10.000 RSD" pre koncerta, a posle precrtano i prepravljeno na 8.200 RSD. Ne znam da li mi je bilo tužno, smešno ili zbunjujuće.Totalno imbecilno.Eto, dokle se doguralo. Report
6 hours ago6 hr comment_3123736 Isto prejaka činjenica što se reklamira turneja kao OM Final Chapter a izlazi mu sad OM III Report
2 hours ago2 hr comment_3123740 Okacio sam i ja u spojleru, mozda je pukao link. Zao mi sto ne slikah i na kraju.. Report
2 hours ago2 hr comment_3123741 Jajarski fazon + nemanje pojmani o sebi ni okolini gde si se obreo.Doci u zemlju treceg sveta i traziti triplu cenu karte za meet and greet (koji normalni bendovi rade dzabe)svedoci o svemu gore pomenutom. Report