6 hours ago6 hr comment_3121574 Evo moje nove simpatije..https://wergild.bandcamp.com/musicAmericki lejbl, izbacuju sve na kasetama i na bandcamp-u, nema diskova nazalost. Za sad sam poslusao album i par EP-eva Iron Firmament-a, ciji je glavni clan Tatterdemalion, jedan od osnivaca kuce, a ujedino i glavni izvor. Ovako na prvi pogled deluju kao jos jedan u nizu modernih digitalnih kvazi-raw projekata koji manjak talenta i truda kriju pod velom opskurnosti, retkih izdanja na kasetama, jednostavnom i skrnavom zvuku itd (nidje rifa), ali ovde srecom nije slucaj. Generalno bih stil ovoga sto sam do sada poslusao opisao kao klasicni 2nd wave (Finska, pa juznije) sa stalnim mesanjem ranog americkog USBM-a (cascadian bm) plus cesti sintovi i akusticni prelazi, koji su uvek sa stilom i primereno dozirani i grade sjajnu atmosferu. Sintovi znaju dosta da povuku na neke Vargove prog-elektronika radove, ali ima i fantastika delova u Summoning stilu..Slusam redom sta je izbaceno na bandcampu kuce, pa cemo da vidimo na cemu smo. Krajem marta nam stize novi Iron Firmament cija mi se najava na sajtu dosta dopada:https://wergild.org/itlophk.html Report
3 hours ago3 hr comment_3121588 nelose zvuci na jedan slus kao sto rekoh ali ne znam koliko imam zivaca za tape only, bncmp izvodjace Report
2 hours ago2 hr comment_3121591 54 minutes ago, Grobodan said:tape only, bncmp izvodjacegovna hipsterska Report
2 hours ago2 hr comment_3121592 ne moze niko ko black metalac da ubedi sebe da neko djubre od muzike kida Report
2 hours ago2 hr Author comment_3121593 Ajde ne serite..59 minutes ago, Grobodan said:nelose zvuci na jedan slus kao sto rekoh ali ne znam koliko imam zivaca za tape only, bncmp izvodjaceDobro zavisi od raspolozenja, ni ja ne volim taj digitalac pristup, ali koga briga. Svidja mi se dosta kako kombinuju cascadian zvuk, to se prilicno izgubilo u poslednje vreme.. Report
2 hours ago2 hr comment_3121595 Dajte jel ima nešto sa flopi diskova da se izmeri UG kredibilitet Report
2 hours ago2 hr Author comment_3121596 Floppy su samo cune hejtera Da se razumemo i ja bi voleo da imaju diskove, ali koga bole.. Report