Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gaerea

Featured Replies

Popularni Portugalci pod maskama. Namerno stavljam ovde jer mi se čini da sve više beže iz komercijalnog melo BM u ove neke post i blackgaze vode. Izlazi novi album u martu i sudeći po ovom singlu biće to najkomercijalnija stvar do sada, a nije ni do sad da se ubiše nešto od UG kredibiliteta. Do sad mi je najbolji bio Mirage iz 2022-e iako i on malo predugačak i repetitivan. Glavni baja ovde je Guilherme Henriques, basista i bubnjar valjda stalni, a ostali su hired guns.

Da li je ovo po vama industry plant ili punokrvno dobar bend? Ja bih rekao nešto između.

Edited by Haos sam ja

Meni bio najbolji poslednji ali čini se da je to gotova priča, odoše oni u neke druge vode.

To da li je industry plant me ne zanima preterano ako me kupi muzika, s njima je to raznoliko.

Već tokom lajva na Zappi pre par godina je smrdelo na komercijalu. Sad je sve bar stalo na svoje, neslušljivo overproduced smeće.

Samo je Limbo dobar album (mada i on ima svoje momente kada je previse brejkdaunova i modernih elemenata), a ovo ostalo je tesko smece.
Tj da budem tacan samo ovaj period benda je dobar
https://www.youtube.com/watch?v=4ngI2PBvTsY
Ovakav bend uglavnom slusaju ljudi koji su uvredjeni na sve zivo, politicki korektni, isterivaci pravde preko interneta, ko slusa od silvane do nirvane raznorazna smeca, hipsteri i ljudi koji veze nemaju sa blek metalom pa im je ovo "uvodnica u isti".
Guilherme umesto sto vezba plesne poteze pred ogledalom trebao bi da nauci sam svoje tekstove i malo navezba vokale za zivu svirku.