Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 208
  • Views 22.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Preksinoc, u nedelju, Maestro i ekipa su odrzali koncert za pamcenje u Budimpesti. Tako prirodnu i laganu atmosferu odavno nisam video na nekom koncertu, odusevili me. Nasih ljudi bilo oko 15-ak, i 10

• Dobih na poklon danas, pa da proslijedim...   http://www.megaupload.com/?d=MXGL31PC

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Znači, prva polovina albuma je sasvim korektna, čak ima hitova koji mogu da stanu rame uz rame sa najboljim Axelovim pesmama - Run With the Wind, Before I Die... Meni najjači album u 2012. do sada, ia

• 6 months later...
  • 4 months later...
comment_1212496

Ovih dana sam preslusavao novi album "Mystica" radi recenziranja i sta da kazem... odlican je! Bilo da se radi o pravom punokrvnom heavy metalu, ili baladama, ili marcnijim stvarima, ili hard rocku, album je jednostavno prokleto blizu savrsenstva!

• 1 month later...
comment_1239585

Ovaj pevac, Dzoni Djoeli, rastura kako peva covek. Skoro nisam cuo tako dobrog pevaca.

Ako ti se toliko svidja Johnny Gioelli onda nabavi i cd Double eclipsse od grupe Hardline :rockdevil:

Jednostavno nemogu prestati slusati njegov prvi album "Wild obsession".Fenomenalno!!!Ostali albumi mi se bas nesvidjaju,ali su mnogo kvalitetni."Wild obsession" ima bas pravu rockersku atmosferu!!!

Sta mislite o Axelu?

Ako ti se svidja taj stil, onda nabavi i cd nasty reputation, tu peva legendarni Rob Rock!

UNCHAIN THE THUNDER

:rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Edited by Tempus

comment_1240666

Pretera ga s tom cifrom..ako bi bilo u povoljnom terminu cenim da bi sigurno doslo..pa par stotina : )

E, trt, sad jos da gledamo u zvezde i pasulj da vidimo kad bi bio najpovoljniji termin, odnosno kad bi se zvezde najlepse naguzile. Ne ide to tako.

• 2 months later...
comment_1299878

Imam tu negde Of Kings and Queens (valjda) album, secam se Take The Crown pesme... bila mi je jedno vreme stalno na repeatu pa sam se smorio po pitanju celog albuma... :D

Cheers B)

• 3 weeks later...
comment_1323012

Moj omiljeni gitarista, mada ga ne smatram i najboljim (Malmsteen-u pripada to mesto). Nema nijednu slabu pesmu, a radi i sa sjajnim muzičarima - moj omiljeni bubnjar, Mike Terrana mu je u bendu. Najbolji album Kings and Queens (ovaj poslednji, Mystica, nije baš na tom nivou), a najbolje pesme - ko će to nabrojati: Only the Strong Will Survive, Cold Heaven, Follow the Sign, Earls of Black, Carousel, The Clown is Dead, Cry of the Gypsy, Snake Eyes... i mnoge druge. :muzicar: