August 29, 201014 yr comment_2231759 #DDDD hahah taj blic je stvarno oličenje novinarskog amaterizma.
August 29, 201014 yr comment_2231764 svaka reklama je dobra reklama. s obzirom da je ta slika iz terrarosse, mozda ce ljudi kontati da se tu proliva krv.
August 29, 201014 yr comment_2231769 Pa polivali su ruke u bosni kolko ja znam Ali ko je ovo na slici koj moj ?
August 29, 201014 yr comment_2231971 Naravno brate, debili su oni koji tuže bilo koja jer ovo je Srbija je l' tako? U najmanju ruku treba zahtevati da se odmah ukloni tekst ili objavi greška, u protivnom sledi tužba. Šta da neko od momaka sa slike sutra ide da traži posao a poslodavac igrom slučaja (blic ipak nije mala stvar, ne znam je l' ovo otišlo i u štampu) vidi ovakav idiotski tekst. Mora postojati neka granica i ne može svaka budala da piše članke za dnevne novine, bila ovo Srbija ili ne.
August 29, 201014 yr comment_2232108 Šta da neko od momaka sa slike sutra ide da traži posao a poslodavac igrom slučaja (blic ipak nije mala stvar, ne znam je l' ovo otišlo i u štampu) vidi ovakav idiotski tekst. extra!!!! Mislim u pravu si 100% nego je meni iz nekog idijotskog razloga ovo zazvucalo smesno.
August 30, 201014 yr comment_2232206 Bilo je i u stampanoj verziji :)A najace startuju skinsi ove iz mytha ste vi oni sto se polivate krvlju aaa
August 30, 201014 yr comment_2232256 Naravno brate, debili su oni koji tuže bilo koja jer ovo je Srbija je l' tako? U najmanju ruku treba zahtevati da se odmah ukloni tekst ili objavi greška, u protivnom sledi tužba. Šta da neko od momaka sa slike sutra ide da traži posao a poslodavac igrom slučaja (blic ipak nije mala stvar, ne znam je l' ovo otišlo i u štampu) vidi ovakav idiotski tekst. Mora postojati neka granica i ne može svaka budala da piše članke za dnevne novine, bila ovo Srbija ili ne. hm.. ne baš, stvarno ne razmišljam o Srbiji na taj način da u njoj pronalazim krivca za to što je novinar pisao o Sacramental Bloodu pa tu nakalemio neki bend sa kojim nisu svirali stavio pogrešnu fotografiju.
November 14, 201014 yr comment_2267566 Chaos Trinity live Nije baš najbolji kvalitet snimka, ali šta da se radi Edited November 14, 201014 yr by The Eagle Nature
December 15, 201014 yr comment_2280279 Imate zahvalnicu u bukletu novog God dethroned albuma, Henke basista se zahvalio „Milan and Sacramental blood for Balkan experience“ i ceo bend vam se zahvaljuje u thanks listi. Eto lepo