Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2151816

pa tako nesto, ne znam da li je neko provalio fore za skidanje sifri, ali znam da svoje passworde ne bih dao ni rodjenoj majci :lol:

Sad ce mnogo idavde da te napadaju, mole, podmicuju...da cuju albume...videcemo kako ces se s tim izboriti :D

• Replies 1.3k
  • Views 106.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za sve one koji bi htjeli da se podsjete na koncert Rotting Christa koji je održan 06. 06. 2005. godine u klubu Kocka u Splitu to mogu uraditi klikom na ovaj link gdje se nalazi polusatni snimak tog k

• Trend brate, pukni i ti jedan minus, olakšaj se i ja bih rado sam seib, ali ne može.

• Postoji li neki razlog sto ste mu nalupali minuse? oO

comment_2151823

Ja od Season Of Mist-a dobijam albume na fazon da mi oni sami naprave account i samo mi posalju link za stranicu kad nesto okace, ja licno nemam nikakav password. Mada sam tek poceo da se bavim iPool-om, sad jurim Indie za 1349. :lol:

Btw, cuo sam se sa Astrallisom preko mail-a. U zatvoru je, ali mu je lepo. Samo sto mu jednom nedeljno dodju Karl Sanders i Dallas Toler-Wade da ga malo jebu vezanog u "Lashed to the slave stick" poziciju ali jbg, zatvor je to, mora biti malo sexa.

comment_2151825

Ja od Season Of Mist-a dobijam albume na fazon da mi oni sami naprave account i samo mi posalju link za stranicu kad nesto okace, ja licno nemam nikakav password. Mada sam tek poceo da se bavim iPool-om, sad jurim Indie za 1349. :lol:

Btw, cuo sam se sa Astrallisom preko mail-a. U zatvoru je, ali mu je lepo. Samo sto mu jednom nedeljno dodju Karl Sanders i Dallas Toler-Wade da ga malo jebu vezanog u "Lashed to the slave stick" poziciju ali jbg, zatvor je to, mora biti malo sexa.

Idi, bre, al' me istripova na sekundu-2. :lol:

comment_2151828

Lunar nije ljubomoran?

comment_2151854

Ne, to je značilo - GOJKOOOOOO? :haha:

edit - haha, kako sam znala da će odmah da se javi. :bigblue:

I 'ladno se normalno čita. Jedan lik je radio prezentaciju o njemu iz primenjene i pitao je Dorijana kako se čita i ovaj je rekao nešto peto. :blink: Da l' Tejtgren il' nešto tako, ne sećam se. Ali neko J ima, garant.

Edited by Brynhildr

comment_2152723

Da citiram Sakija iz intervjua koji uradismo: "There are always alternative ways on how Black Metal could sound and we have our mediterranean, Balkan answer on this."

Drugim recima, ovi ljudi su svirali black metal jos 1989. a to sto taj black metal ne lici na ono sto ce Skandinavci kasnije da izmisle nije njihova stvar. :D