Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1761908
btw...e stvarno je Satyricon spao na niske grane kad su predgrupa onoj smejuriji od benda !!

Zašto? Da ti imaš bend i da te zove Aerosmith na turneju, š'a, ne bi pristao samo zato što su oni rokić? Satyricon ide da objasni deci šta je black metal. 50% fanova Cradle Of Filth-a nije u životu čulo ostale black bendove.

Edited by Gojko

• Replies 3.3k
  • Views 250.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

DA NEKAD SAM JEBO KOZE, A SAD TI JEBEM MATER... I TO UZ FUEL FOR HATRED...

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

Bend=100 kila govana

• Ajde dosta bre vise sa tim hvalospevima. Tesko govno od albuma.Satyricon je kao bend mrtav posle rebel extravaganza!

comment_1761939

Znaci ja recimo ne bi iso na CoF zbog muzike....pa ok, hvala na prosvetljenju...

Po pitanju fenserisanja i fanova se slobodno moze reci da Satyricon uopste nije daleko od CoF-a

Samo mi obajsnite po cemu je danas Satirkon npr. vise blek metal od CoF-a, ili sto je manje fensi od CoF-a?

comment_1761947

Satri duh, ja vala ne cujem nikakav duh na novijim izdanjima, al dobro, ne kazem da su losi albumi....(mislim na Satirikon)

CoF je velicina, hteli vi to da priznate ili ne, istina, njih svi slusaju, ali i to je umetnost, ajde ti skupi fanove od 7 do 77.....

Sve u svemu, jebes rasprave, zakljucak je da su ista izdavacka kuca, izdaju album u isto vreme, i odlicna je ideja povezati ta 2 benda, retka je prilika videti tako nesto, a svi ostali mogu samo da seru.....

comment_1761950
Zašto? Da ti imaš bend i da te zove Aerosmith na turneju, š'a, ne bi pristao samo zato što su oni rokić? Satyricon ide da objasni deci šta je black metal. 50% fanova Cradle Of Filth-a nije u životu čulo ostale black bendove.

Nije u tome problem....nararvno da bih !! Ali zalosno je zato sto, makar meni, muzicki Satyricon 10x bolji bend !! Nekako mi je realnije zvucalo co-headline turneja...al' ajd' !!

No, nema sumnje da je CoF popularniji....jbg-a, engleska, mtv....i ostalo !!

EDIT: Jeste odlicna ideja povezati ova dva benda....i pre bih rekao da CoF skuplja fanove od 7-17 (+2 god. max) !!

Edited by RaVeN

comment_1761965
Zašto? Da ti imaš bend i da te zove Aerosmith na turneju, š'a, ne bi pristao samo zato što su oni rokić? Satyricon ide da objasni deci šta je black metal.

Satyricon ide da uzme pare. Jebe se njima i za decu i za COF, a izgeda i za black metal. Nijedan bend ne gleda sa kojim bendom ide na turneju, nego koja mu je turneja najisplativija.