Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_816640

Mada Hurt ne moze da se poredi sa originalom od Johny Cash-a ako mene neko pita

wallbash.gif Ah,za ime boga i svete bogorodice Marije!!!!! wallbash.gif Po hiljaditi put, JOHNNY CASH JE OBRADIO TU PESMU OD NINE INCH NAILS!!!!! Zar je toliko teško malo se potražiti i ispitati činjenice po internetu pre nego što se ovako nešto odvali? (bez uvrede mystikal,ništa lično...samo mi je pun k... ovakvih izjava). Možda i jeste njegova verzija bolja...u svakom slučaju,naježio sam se kada sam je čuo...kao i spot...ali činjenica ostaje da je Trent pisac i kompozitor te pesme. Trent ju je snimio na "Downward Spiral" 1994 a Johny Cash ju je obradio prošle godine, pre smrti. Zadnji album su mu mahom obrade.

Ja imam sve remixe. Neki su jako dobri i skoro da ni ne liče na original pesmu. laugh.gif

Tapeworm je propao projekat i sve što je ostalo od njega skuplja prašinu na nekoj polici ili M.J.K-a ili Reznora. Jedino što je izašlo je čini mi se Maynard uzeo za svoj APC. Pesma "pet" je trebala biti "Tapeworm" pesma. A Trent je pomogao i sa pesmom "Passive" na zadnjem albumu APC-a, "Emotive.".

• 4 weeks later...
  • Replies 907
  • Views 90.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cestitke Trentu na Oskaru  

• Flash Gordon
    Flash Gordon

E da, ne setih se ranije, u ranom periodu mog benda Salvation Zer0, obrađivali smo, između ostalog, neke NIN pesme. Možda neko i nije video, pa mu bude zanimljivo da vidi, evo klip sa odlomkom:   He

• Flash Gordon
    Flash Gordon

Jeeeeee!!! Mada ne očekujem da će nešto revolucionarno uraditi, al' svejedno, želim da čujem neku NIN novinu!

comment_837869

Ja nisam nesto obracao paznju na NIN dok se nije pojavio With Teeth na koji sam se naprzio kao mlad majmun. Album je FENOMENALAN. A sto se tice Hurt-a bolji mi je u originalu. Cash-ova varijanta mi je nekako bledunjava - mada je pesma super ako ne znas original

comment_839602

The frail je samo instrumentalni uvod u The wretched a sve to sa The Fragile. icon_biggrin.gif

Da,PHM jeste previše električan ali zato pesme sa njega uživo mnogo jako zvuče. Ostali albumi su mnogo gitarskiji (pogotovo Broken) i ne mogu ni da zamislim zašto bi neko rekao da NIN nema dovoljno gitara. icon_rolleyes.gif

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...