Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Jedno je promocija a drugo objektivna recenzija, ako tako gledamo ispada da Metalika nema kintu da potplati hvalospeve u nekim relevantnim (metal) magazinima, portalima.. možda negde i ima toga, ali uzmi npr Terrorizer, Decibel tu ćeš videti da su retko baš blagonakloni prema nekim veličinama ili bar ne dobijaju za svaki album devetke, desetke..

• Replies 1.7k
  • Views 200k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• PajatheTrut
    PajatheTrut

Bolje ovako da su nazvali album, prikladnije je njihovom konceptu  

• Trebali su i Trkulju da ubace.. ništa gore od patriidiotskog metala Ali svaka im čast, znaju na šta se ljudi sa balkana najviše lože.

• NE, NIKAKO, kupi se disk pa se slusa. Muzika se slusa sa CD-a, kasete ili ploce, bez ukljucivanja kompjutera, a ne kao jebeni mp3 ili youtube ili bilo sta slicno, to moze samo i iskljucivo van kuce, u

A Metallici baš trebaju recenzije hahata dva navedena medija isto imaju svoje favorite, Terrorizer je poznat po forsiranju engleskih bendova bio oduvek.

Edited by Grobodan

A ti stavi na isti tas neke albume koje bi ocenio devetkom i Kletvu pa se zapitaj koliko si objektivan..

4 minutes ago, Grobodan said:

Terrorizer je poznat po forsiranju engleskih bendova bio oduvek.

pa i nije baš da svima daju odlične ocene.. opet pričam o recenzijama, da su zastupljeniji njihovi bendovi tačno, ali ni to čak u prevelikoj meri u odnosu na druge

19 hours ago, Grobodan said:

Ja sam pisao ovu SMP recenziju, dobio sam album pre mesec dana tako da sam ga prevrnuo uzduž i popreko, zguza, odozgo i odozdo i stojim iza iznesenog.

Iako smo praktično oprečnih mišljenja o albumu, ovo je za poštovanje. Sigurno imaš bolje formirano mišljenje od nekoga ko je izvrteo jednom, reda radi.

4 hours ago, Haos sam ja said:

Dosta je nezahvalno pisati recenzije za domaće bendove po nekakvim medijima, posebno ako poznaješ te ljude koji sviraju. Tu svima ego kao kuća, možda i redakcija presira da sve bude umiveno.

Ovo je apsolutno tačno. Zato mislim da ima smisla pisati samo o strancima, a o domaćici samo kad te vozi.

Pa fora je što se tako i piše, bar u SMP, ja uzmem što volim, što bih se mlatio s nekim bendovima koji mi ne prijaju.

Pa ne tera ni nas niko, naravno, ali je problem što zdrava kritika zahteva postojanje mogućnosti da se, jelte, kritikuje. Ali jednostavno, bira se linija manjeg otpora, jer ko će da sluša kuknjavu bendova u DM-ovima posle.

Uvek se setim ove smejurije, sa sve komentarom pevačice na recenziju ispod.