1 hour ago1 hr comment_3120024 Jedno je promocija a drugo objektivna recenzija, ako tako gledamo ispada da Metalika nema kintu da potplati hvalospeve u nekim relevantnim (metal) magazinima, portalima.. možda negde i ima toga, ali uzmi npr Terrorizer, Decibel tu ćeš videti da su retko baš blagonakloni prema nekim veličinama ili bar ne dobijaju za svaki album devetke, desetke.. Report
1 hour ago1 hr comment_3120026 A Metallici baš trebaju recenzije ta dva navedena medija isto imaju svoje favorite, Terrorizer je poznat po forsiranju engleskih bendova bio oduvek. Edited 1 hour ago1 hr by Grobodan Report
1 hour ago1 hr comment_3120028 A ti stavi na isti tas neke albume koje bi ocenio devetkom i Kletvu pa se zapitaj koliko si objektivan.. Report
1 hour ago1 hr comment_3120030 4 minutes ago, Grobodan said: Terrorizer je poznat po forsiranju engleskih bendova bio oduvek.pa i nije baš da svima daju odlične ocene.. opet pričam o recenzijama, da su zastupljeniji njihovi bendovi tačno, ali ni to čak u prevelikoj meri u odnosu na druge Report
53 minutes ago53 min comment_3120035 19 hours ago, Grobodan said:Ja sam pisao ovu SMP recenziju, dobio sam album pre mesec dana tako da sam ga prevrnuo uzduž i popreko, zguza, odozgo i odozdo i stojim iza iznesenog.Iako smo praktično oprečnih mišljenja o albumu, ovo je za poštovanje. Sigurno imaš bolje formirano mišljenje od nekoga ko je izvrteo jednom, reda radi.4 hours ago, Haos sam ja said:Dosta je nezahvalno pisati recenzije za domaće bendove po nekakvim medijima, posebno ako poznaješ te ljude koji sviraju. Tu svima ego kao kuća, možda i redakcija presira da sve bude umiveno.Ovo je apsolutno tačno. Zato mislim da ima smisla pisati samo o strancima, a o domaćici samo kad te vozi. Report
51 minutes ago51 min comment_3120036 Pa fora je što se tako i piše, bar u SMP, ja uzmem što volim, što bih se mlatio s nekim bendovima koji mi ne prijaju. Report
40 minutes ago40 min comment_3120039 Pa ne tera ni nas niko, naravno, ali je problem što zdrava kritika zahteva postojanje mogućnosti da se, jelte, kritikuje. Ali jednostavno, bira se linija manjeg otpora, jer ko će da sluša kuknjavu bendova u DM-ovima posle. Uvek se setim ove smejurije, sa sve komentarom pevačice na recenziju ispod. Report