Jump to content

Deucalion (CG)


Night_Blade

Recommended Posts

VELIKI CRNI ŠIMPANZO SE VRATIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I SADA JE MNOGO VIŠE ZAO NEGO PRIJE!!!!!!!

A ŠTA MISLITE ZAŠTO????????????

ZATO ŠTO JE POJEO GRIM SARMU I NEKKRO SHTRUDLL-U!!!!!!

 

POZDRAVIMO NAJBOLJEG, NAJVEĆEG I NAJCRNJEG SVIH VREMENA------------------------ZLOG, CRNOG ŠIMPANZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JEA! 3 PUT URA ZA CRNOG ŠIMPANZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A SADA JEDAN TALAS ZA CRNOG ŠIMPANZU!!!!!!!!!

 

1111111111111111111111111111111111111111111111111111

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne pretežno su nam tekstovi fiolozofske prirode kroz sagledavanje čovjeka, hrišćanstva i paganizma u svemu tome, kroz sagledavanje propasti istog okrećenje čovjeka nekm drugim vrijednostima. veoma su kompleksni i teško ih je razumjeti i kada se priočitaju, a svi su na srpskom. Što se ''antičke'' mitologije tiče imamo nešto slično9 ali vezano za naše podneblje posebno psihološki tekst o slovenskom pogrebu ratnika i slilčnim običajima.

 

To odlicno zvuci u teoriji, ali u praksi ste usli u takmicenje sa Manowarom za najgluplje textove u metalu ikad biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

 

Pa ti ako si tako poetično pametan da te vidimo onda biggrin.gifa:

ne zatvaraj se u kuću pošto se bojiš da ti ne jebu mater pošto ništa neće biti od koncerta tolko najavljivanog

 

 

 

 

Uau! Nisam znao da smo pisali o tome:)

btw. napisi neki novi tekst za ovu sad najnoviju pjesmu, znas zbog cega......nisam znao da ima 'poeticno pametnih' biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

OBAVJEŠTAVAMO VAS DA ĆE SE U SUBOTU 17.01.2003. GODINE U DOMU KULTURE U BARU ODRŽATI PRVI METAL FESTIVAL U CRNOJ GORI IKADA SA POČETKOM U 19 SATI. SPECIFIČNOST OVOG DOGAĐAJA JE U TOME ŠTO JE ISTI PRVI KONCERT OVAKVOG KARAKTERA U CRNOJ GORI I SASTAVLJEN JE SAMO OD CRNOGORSKIH METAL BANDOVE, TE JE OVO IZUZETAN KORAK U STVARANJU SCENE CRNE GORE.

NASTUPAJU:

DEUCALION (PAGAN BLACK METAL BAR)

POSTMORTEM (THRASH METAL PODGORICA)

ZAIMUS (BRUTAL DEATH METAL PODGORICA)

WITHED TEARS (DOOM/GOTHIC NIKŠIĆ)

SALVATION (HEAVY/POWER NIKŠIĆ)

PARENTAL ADVISORY (METAL/HARDCORE BAR)

DOĐITE NA KONCERT, PODRŽITE METAL SCENU U CG!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deucalion je svirao:

Antihristija (autorska stvar)

Morana (The Stone)

Where Dark and Light don't Differ (Immortal)

Burn in Hell (Twisted Sister-Dimmu Borgir)

Začaran (May Result)

Oda Vječnom Snu (autorska stvar)

Serbian Woods (The Stone)

 

U pripremi su obrade sledećih bandova: Naglfar, Immortal (Mighty Ravendark) i Emperor (Curse You All Men! - niko do sada nije izvodio na Balkanu!!!!).

 

Očekivalo se da će Deucalion shvatiti samo neki, sikreni BM fanovi koji su bili oduševlejni nastupo dok će ostali pljuvati po bandu jer im je muzika ''prebučna'' a vokal ''ne zna da pjeva već vrišti''. Takvi fanovi nam i nisu potrebni. Vidjele su se reakcije publike na našim pjesmama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tony, bio je fenomenalan nastup, posebno mi se svidja "Oda vjecnom snu"...

Svaka cast!

 

Hvala Blažo puno sreće sa Postmortem!

Nego ovo što ej Raven ctirao sam ja srepovao dok nam je pukla pedala između pjesme. Born to be reper tongue.gif:wink:smile.gifsmile.gifsmile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahaahah!!!i'm back!!

dje nam je veljko tro0 ke1 yumetalac?sto li radi kad nije odje?ja mislim da trazi jedno rasno magare da kupi i nauci ga da vozi kamion...sta vi mislite?inace nas dragi ThyRaven (blago nama s njim) cisto da znate ne mice se sa yumetala,Night_Bladea je zajebao (ne po postovima vec po boravljenju na forumu) samo cita postove gleda slike i prica sto je ko reka na yumetal,koju je sliku vidio i tako to...inace veljkov yumetal dan ide ovako:ne probudi se da dodje na prva 2 casa u skolu (navesce se razlog u daljem izlaganju) a sa 3-4 pobjegne i ode u cafe na yumetal,onda poslije skole ide opet jos 1h 30min a ako nema para onda 45min ali za yumetal se vazda ima pa kolko god (a ako se nema neko obicno strada i dobije se zeljeno),onda ide kuci da ruca i opet ide u cefe i pogodite dje??-na YUMETAL!!!i tako ostane ko zna kolko ali kad dodje kuci malo spava pa jede i onda opet na yumetal do zore pa zato i ne stize na one dva casa.kuci nema interneta (otac mu namjerno nije platio racun od fixnog da ne bio ne yumetalu) ali kad ga ima onda se konektuje ode na yumetal i tako ostane...on ode da spava a cpu stoji na yumetalu pa ga ugasi (i to na dugme kad ode u skolu jer nema srca da klikne na "X" da bi zatvorio yumetal).zna napamet sve postove teme i sve ostalo a da ne pominjemo sjelodnevnu pricu o yumetalu...yumetal ovo yumetal ono!!!

dragi nas veljko vrati nem se u normalne!

ne shvatite ovo kao zajebanciju pokusajte da mi pomognete da ga vratim!

hail!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sta se radi ovde upravo sam izasao iz mrtvih, propustio sam svirku a ipak znam da ste dobri. Sineru mogu da se izvinim samo zbog vaseg logoa i zbog niceg drugog.Mogu reci da je Logo stvarno kvalitetan.Nadam se da ce muzika u buduce biti dostojna njegovog izgleda.Pozdram Deukalionci...Hej pa ovo zvuci kao neki narod patuljaka sa velikom i kvalitetnom muzikom....Zar ne....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da da sve ćemo svitrati te pjesme a ja imam 40 temperatiru. Molite se nekome da uopšte dođem na koncert pošto su mi ustanovili početak upale pluća, a sinoć sam bio u hitnu. Dali su mi nekciju koja se daje 10 minuta i žešće peče. Sa 40 skinula mi je temperaturu na 33 pa vi vidite. Čak sam mogao da čujem otkucaje srca veoma dobro.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...