Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1k
  • Views 86.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kad Tagtgren i Flynn zaurlaju, ja bih odma' razbio nesto    Serem se ja na te vase gay power bezmudne pistavce   

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Ne ocenjujemo ovde fizički izgled, već pevanje.   Uzgred, mislim da se još nisam izjasnio po pitanju svojih omiljenih metal pevača, onih koji nezavisno od stila i tehničkih kvaliteta plene svojom un

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Sve više uviđam besmisao ove teme, jer ljudi obično navode vokale svojih omiljenih bendova kao najbolje, umesto da zanemare ko je iz kog benda i posmatraju isključivo pevačke kvalitete. Za šta, opet,

Hehe, e onda dobro. Dotad Metal girl rula hahahahaha

Btw, ti imas PP od mene, pa odgovori icon_biggrin.gif

Jebiga, mora se malo, kad se setim mojih golden daysa na iron maiden bulletin boardu... To su bili dani... icon_mrgreen.gif

Spam spam spam

spam spam

Spam spam spam

spam spam spam

Mmmmm SARMA! icon_da.gif

Ovde pricamo o nadahnucima bez pomocnih sredstava icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Ko kaze da ja nemam nikakva pomoćna sredstva? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

O chemu li se ovde radi?Mrzi me da citam tolko silne spamovane strane???

Ko kaze da ja nemam nikakva pomoćna sredstva? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Aha, koristis pomocna sredstva, ne slavimo te vise! no.gif

Mislim da su neki chlanovi ovog foruma koji postuju ovdje na putu da im se ukaze Andjeo Warna i Bana. icon_biggrin.gif

Mislim da su neki chlanovi ovog foruma koji postuju ovdje na putu da im se ukaze Andjeo Warna i Bana. icon_biggrin.gif

I dalje mislim da je Alen najbolji vokal u heavy/prog-u. icon_smile.gificon_smile.gif

E ajd daj meni jedan Warn...da vidim kako to izgleda icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Nego na albumu ce biti 10 pesama...tolko znam za sada icon_smile.gif

EDIT...Utripovao sam se da kucam na topicu za Iron Maiden...

Edited by StarbreakeR

Aha, koristis pomocna sredstva, ne slavimo te vise! no.gif

Ne koristim,šalila sam se. icon_da.gif

• 2 months later...
icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Najbolji vokali..Bruce Dickinson, Michael Kiske, Ronnie James Dio, Robert Halford , King Diamond,David Coverdale, Udo,Byff Biford.. icon_spava.gificon_spava.gificon_spava.gificon_spava.gificon_spava.gificon_spava.gificon_spava.gificon_spava.gificon_spava.gif

Najbolji pevac, bez konkurencije, Ronnie James Dio (iliti Ronald Padavona), a odlicni su i Michael Kiske i Ian Gillan (od Rokera)

Malo slabiji su: Graham Bonet (sa Impeliterievih albuma), Jeff Scot Soto, Jorn Lande i Mark Boals

Ljudi da se ne lazemo Bruce je bio najbolji vokal,dok sa godinama i dranjem na koncertima nije izgubio glas.Nije koristio zezealice kao Dio na koncertima,morao je,zeleo je da urla i pravio je fenomenalnu atmosferu! metalac.gifmetalac.gif

• 2 weeks later...