Jump to content

chess

Iskreni članovi
 • Posts

  3001
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

chess last won the day on November 2 2020

chess had the most liked content!

5 Followers

Profile Information

 • Location
  Belgrade

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

19567 profile views

chess's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

1.8k

Reputation

 1. bome razbi, sve jake stvari, dosta starih stvari, zvuk je ekstra, cini mi se da se malo JR popravio vokalno
 2. chess

  Tool

  https://www.kerrang.com/features/the-beauty-of-not-understanding-it-is-letting-it-stay-alive-tools-lateralus-at-20/?fbclid=IwAR3trgFjxXVTLpdIwMaqN6nqev6Xg6WkHJMKlsdVooZhtFNDnHyvuX3RvaI
 3. Fripp u Lamb of God majici je nesto poslednje sto ocekujes da ces videti na ovom svetu, mozda sada malo klizaju u ludilo.
 4. Preslusao sam 2 puta album, nije mi se izdvojilo nista specijalno. Glavni utisak mi je da pokusavaju da ponove The Way Of All Flesh fazon ali repertoar rifova im se istrosio i ranije kada su ti harmonici i skrecevi bili zacin u pesmama, sada na silu pokusavaju da kompenzuju sa njima generalno prosek pesme i sa njima da zadrze identitet po kojem su prepoznatljivi. Ima tih spiritualnih momenata, ima neka tematika i ono ok, respekt za to, al muzicki album je dosta tanak. In The Forest >>> Amazonia
 5. chess

  Gorguts

  zlo, koliko ovo lomi jbt
 6. Muzika je ekstra samo mi se vokal ne uklapa, kad bi ovde uleteo Ihsahn npr bila bi bombonica.... licilo bi na Ihsahnova prva dva albuma, pogotovo jer mu Asgeir svira na tim albumima a i klavijature i ambijent je slican, meni tog zvuka nikad dosta.
 7. Slazem se, mogli su odabrati neku pesmu koja se stilski vise gadja sa njihovim radom, nesto npr sa Until your heart stops npr, pa da tu malo zacine.
 8. chess

  Meshuggah

  Jel neko slusa njihov prvenac? Meni je to top technical thrash album, dosta ljudi previdja taj album, Haake je tu nenormalan a lik nema 20 godina.
 9. https://www.instagram.com/p/CMfpF5DDLEf/ Mike mu salje bubnjeve ovaj mi je jaci klip
×
×
 • Create New...