Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3k
  • Views 260.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam najiskusniji bleker na forumu. Drkao sam na Emperor demo još 1997-98.

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Bolesnici. Mayhem vise nije Tr00. Ja sam vise tr00 od njih jer nemam instagram, a twiter ne koristim jer je govno.

• Svaki put kad napises бачер, u Africi crkne jato antilopa.

comment_1010750

Od Mayhema mi je jedna od najomiljenijih-I Am Thy Labyrint.

Imao sam i live snimak,ali ne ovaj noviji vec jedan mnogo dobar,zaboravih ko je tada bio vokal.Znam samo da se mnogo seckao nozem po telu.

+Midian+ pivopije.gif

Edited by Varg

comment_1010765
Od Mayhema mi je jedna od najomiljenijih-I Am Thy Labyrint.

Imao sam i live snimak,ali ne ovaj noviji vec jedan mnogo dobar,zaboravih ko je tada bio vokal.Znam samo da se mnogo seckao nozem po telu.

+Midian+ pivopije.gif

i ja mnogo volim tu pesmu.. pivopije.gif

dobar je ceo wolf's lair abyss

comment_1013804
Secam se tog starijeg koncerta..pa mislim da je vokal bio Maniac,samo sto se onda sekao svuda po telu,a ne ko sad..samo se bocka po rukama. icon_smile.gif

I na bini su bile prave lobanje,a ne svinjske glave.. icon_twisted.gif

E to je true Mayhem! icon_cool.gif

icon_smile.gificon_wink.gif

ja nisam gledala.. biggrin.gif

comment_1019365
Kad razmislis, kako je protracen zivot njegov... no.gif

Зашто протраћен? Лик је искомпоновао један од најбољих black metal албума икада, покренуо је читаву норвешку underground сцену и био на њеном челу и да га онај дебил није убио ко зна докле би догурао.

comment_1019439
Зашто протраћен? Лик је искомпоновао један од најбољих black metal албума икада, покренуо је читаву норвешку underground сцену и био на њеном челу и да га онај дебил није убио ко зна докле би догурао.

Pa zato sto je ubiVen....

comment_1019630

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

comment_1019667

Istina, ako je neko odgovoran za razvoj Black Metala kako u Norveskoj tako i u svetu, i ako je neko cinio za Black Metal onda je to on, i prava je steta sto je onako zavrsio. Bilo bi interesantno videti kako bi se Black Metal razvijao da je on ostao ziv. Falila mu je samo bolja organizacija, imao je zanimljive ideje, mozda extremne, nekome glupe i detinjaste, ali zanimljive. Bio je i ostao Kralj Black Metala.

A ove kratke majce sto je bila "moda" da se nose, znaci stvarno ne razumem kako im nije to bilo glupo, to su furali i punk bendovi, ajde razumem da neko ima stomacinu pa da mu ispadne stomak, ali da samo ovako seku majce, nikad necu da razumem. Ali eto, tako su nastale girly metal shirts haha.

• 4 weeks later...