Jump to content

Mayhem


kasapin

Recommended Posts

  • 3 months later...
ko to bre može da pravi muziku za satanu? :)

 

Sinod!

 

Anyway:

 

MAYHEM's 'Life Eternal' Digipack To Contain 'De Mysteriis Dom Sathanas' Demo - Nov. 26, 2008

 

When the MAYHEM's cult milestone "De Mysteriis Dom Sathanas" was released in 1994, its mastermind Euronymous was not able to witness this album become the single most important release of the Norwegian black metal scene, as he had been killed by Varg Vikernes (BURZUM) a short time eariler. Vikernes had played bass on the record but for obvious reasons his role was diminished by reducing the level of bass in the final mix.

 

An important aspect of the album's outstanding significance is the enigmatic and occult vocal performance of Attila Csihar. However, all that the Hungarian ever received for his essential contribution to "De Mysteriis Dom Sathanas" was a personally made copy of its rough mix, featuring the original bass sound as it was intended to be.

 

Now Attila shares his treasure with true MAYHEM fans by releasing the demo version in this special, 3,000-copy limited A5 digipack entitled "Life Eternal", including his very own liner notes and previously unseen pictures.

 

3060587181_0a2f7e5024_o.jpg

 

Mislim da nema potrebe da napominjem da će Sinod Distro raditi distribuciju ovog kultnog izdanja, o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni na berzi i blogu Distroa.

Edited by Gojko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jebem ga, malo je cash-in izdanje. Atili zinulo dupe za pare pa sere po pokojniku.

Ali malo sam se ovlazio na pomisao da ga imam.

Ali sa druge strane, DMDS je monument, ne mogu da zamislim situaciju da, kad mi se slusa, pustim tamo neki Life Eternal... sta znam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sto su retardirani? Ja bih na njihovom mestu trazio Varga da mu srce iscupam. I necu sad da ulazim u pricu ko je kriv itd. covek je ubio njihovog sina.

 

"Zaklaću vas obojicu! A onda, a onda ću zaklati i tvojega sina! Uništiću tvoje prokleto sjeme zauvijek!" :)

 

Euronymous je bio pička, a njegovi roditelji su retardirani zato što: 1) im je dete izraslo u kretena i 2) znaš već priču oko zatvaranja radnje kad je bila najveća navala, što je direktan uticaj majke.

 

Kad se podvuče crta, ko zna koliko bi dobrih rifova još Euronymous smislio, ali mi je svakako draže da je Varg ubio njega nego obrnuto. Zamisli da nikad nisi čuo Hvis, Filosofem...

Edited by Gojko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ta tema Varg - Euronymous je prezhvakana bezbroj puta..Slazhem se da se ne nastavlja.

 

Nego..Taj novi album..Moram to zbog Atile nabaviti..Moram..:D

 

Ne svidja mi se Mayhem sa Maniacovim vokalom,jer je Maniac gay i sam bend je Gayhem hahaha..Shalim se,naravno..Maniac jeste gay i to onaj najgori - u tome sam se slozhila sa bezbroj ljudi,ali onaj Hellhammer prokleti razbija k'o zver...European Legions sam gledala bezbroj puta,bubnjevi su nevidjeno dobri..Ali,ipak mi je Mayhem najbolji do [i zakljuchno sa] De Mysteriis Dom Sathanas..;)

 

Nedostajao mi je Atila..;(

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da li je Maniac gay ili nije, ne ulazim u to. Da je jedna budaletina kakva ce se tesko ponovo roditi, to je vec cinjenica. No, covek ima takve teske apokalipticne ideje da je meni grand declaration of war zlo nad svim zalima ovog sveta. Ni skitliv mu nije nista bolji, ono je kuga i propast.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pa blasphemer je gay i svirao je u mayhemu.pa? kakve to veze ima sa njihovom muzikom? manite se toga on je gej,a on nije..ako vam se nesvidja da ih gledate imate albume pa cepajte u winampu,ako vam se ni tamo nesvidjaju shta trazhite onda na ovoj temi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...