Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2256685

Jbg. ide mi na živce kada pročitam ono što je azal okačio. Taman se čovek doveo u red, solo album mu je odličan, ceo The Obsidian Conspiracy je otpevao besprekorno, najavio Sanctuary reunion, a sada će izgleda sve da ode u kurac

• Replies 1.2k
  • Views 109.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• PajatheTrut
    PajatheTrut

Pеално Бродерик > Лумис , и што се техникалности тиче, и што се креативности тиче....

• Wise Owl
    Wise Owl

Naravno da nas ima još. Treba pustiti album kroz sebe i uživati u njemu, a ne palamuditi i rasipati se terminologijom. Ovi komentari mi liče na mudrovanja onih likova koji na svirci ne umeju da se opu

• Не постоји бенд са којим се може упоредити њихов звук, а сада су људи који су за то заслужни напустили бенд. Нема више од тога ништа.

comment_2256794

on tvrdi da ne pije vise, da je diabeticar, i kad bi krenuo opet da pije da bi opet bio debela svinja.

kaze samo da su kao porodica, i u porodici se svadjaju ljudi cesto.

rekao je ta ga bolelo grlo tog dana, verovatno kad on ne peva kako treba i ostali se smore.

jim deluje najvise u fazonu da ga ne zanima vise, nemam pojma, bilo je i price da kad jim samo stoji na bini i ne benguje da ga warrel udara i cupa za kosu da bi se pokrenuo.

nemam pojma, kapiram da su se jedan drugom popeli na kurac. najbolje bi bilo da naprave bas dugu pauzu posle ove turneje

comment_2258394

Pa koja im jos pauza treba, ovo sada je povratak nakon jedne? I nije mnogo pomogla, evo vratih se album posle nekog vremena, definitivno tesko neinspirisano delo, najveci plus mu je sto bar ne traje jebenih sat i 15... U stvari, prva polovina je i OK, kao i kraj, ali tamo sredina/drugi deo, bas se vuce u pizdu materinu... Moonrise i naslovna najvaljaju.

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_2312658

meni dreaming ima vrednost slusanja u cugu jednog operation mindcrime-a. nijedan drugi nevermore album nema kvalitet te vrste.

Misliš zato što je konceptualan ili ti nijedan drugi nije ceo savršen?

Da, zbog toga ga obožavam, zato što je tako jeziv i realan.

comment_2312822

Misliš zato što je konceptualan ili ti nijedan drugi nije ceo savršen?

Da, zbog toga ga obožavam, zato što je tako jeziv i realan.

sve to :da:

kad sam, nakon nekog vremena, cuo na pravi nacin strukturu albuma kao opusa i tu large-scale dinamiku shvatio sam da vise necu pustati pojedinacne numere nego uvek slusati u celosti.

na stranu sto je album zaista konceptualan u izvesnoj meri, ali postize taj efekat bolje nego 90% full blown konceptualnih albuma. naravno i svaka pesma za sebe je remek delo. nema slabe sekunde na albumu.

sto se tice ostalih nevermore albuma, uvek ima par generickih rifova. sto se dead heart tice, posebno su mi vokali slabiji u odnosu na dreaming.

• 2 weeks later...
comment_2322737

198451_1324991101528_1733416013_599658_3611922_n.jpg

Свирали углавном новије ствари, што је реално срање, јер нема места за неке "култове".

Али је било добро видети их опет, наравно.