Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 108.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• PajatheTrut
    PajatheTrut

Pеално Бродерик > Лумис , и што се техникалности тиче, и што се креативности тиче....

• Wise Owl
    Wise Owl

Naravno da nas ima još. Treba pustiti album kroz sebe i uživati u njemu, a ne palamuditi i rasipati se terminologijom. Ovi komentari mi liče na mudrovanja onih likova koji na svirci ne umeju da se opu

• Не постоји бенд са којим се може упоредити њихов звук, а сада су људи који су за то заслужни напустили бенд. Нема више од тога ништа.

comment_878780
e' date='18. 8. 2005, 02:52'] Ali tako prze musik19.gif

Eh, da sam ranije video ovaj novi spot Nevermore-a kupio bih Schecter 7icu, a ne ovog Washburna icon_smile.gif Bojao sam se da necu moci posle da je prodam jer sva deca drkaju na Ibaneze, a mogao sam samo da kazem: "Mali, ovu djitru pegla Jeff Loomis" laugh.gif

ko se neprzi na ibanez ne zasluzuje da zivi...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
comment_939127
Samo nas 6 je branilo bolje drzave... ccc...

E, sad, pitanje je, da li jedne ili tri drzave icon_smile.gif

Uh, kako je meni zao sto nisam mogao ici, ali o tome sam rekao ranije na ovoj temi wallbash.gif

Pogledao sam neke fotografije sa i posle koncerta i super su! Bogami ti je lijep onaj duks icon_wink.gif

comment_939267
Da, pitanje je, ali ja sam za jednu zemlju-tri republike - dobro se pije i u Banja Luci i u Beogradu i u Podgorici, icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Eh, ja sam bio za onu zemlju sa 6 republika, jer se tada i dobro pilo i dobro jelo, jednostavno dobro zivjelo, uz sve manjkavosti kojih je bilo, i o kojima ne bih na ovoj temi.

comment_939271
Eh, ja sam bio za onu zemlju sa 6 republika, jer se tada i dobro pilo i dobro jelo, jednostavno dobro zivjelo, uz sve manjkavosti kojih je bilo, i o kojima ne bih na ovoj temi.

Eee, bila su to cool vremena. Na zalost, o tome mozemo govoriti samo u proslom obliku.

Mozes misliti kako je meni kad mi je Ljubljana udaljena 4 sata od grada, a koncerata milion... a ne mogu da dobijem vizu, a da je ne ganjam mesecima wallbash.gif

Sta se moze...

METAL!

icon_rockdevil.gif

comment_939282
Eee, bila su to cool vremena. Na zalost, o tome mozemo govoriti samo u proslom obliku.

Mozes misliti kako je meni kad mi je Ljubljana udaljena 4 sata od grada, a koncerata milion... a ne mogu da dobijem vizu, a da je ne ganjam mesecima wallbash.gif

Sta se moze...

METAL!

icon_rockdevil.gif

Zaista je to tuzno! Koliko samo koncerata ima u Ljubljani da je to nevjerovatno, ali istinito. Drago mi je sto oni tamo mogu da uzivaju u koncertima mnogih bendovima, jer je to drustvo zeljelo reforme, istinsku iplementaciju evropskih standarda u svojoj drzavi, a mi, mi smo se bavili necim drugim, i pricali ispazne price, pa su oni u EU, a tamo cemo mi biti najranije do 2015. godine. Vize ce do tada i dalje biti na snazi, sto ce destimulisati uz druge razloge sve nas odavde da putujemo tamo, a i u druge zemlje Evrope, sto je zalosno wallbash.gificon_sad.gif

comment_940194
Zaista je to tuzno! Koliko samo koncerata ima u Ljubljani da je to nevjerovatno, ali istinito. Drago mi je sto oni tamo mogu da uzivaju u koncertima mnogih bendovima, jer je to drustvo zeljelo reforme, istinsku iplementaciju evropskih standarda u svojoj drzavi, a mi, mi smo se bavili necim drugim, i pricali ispazne price, pa su oni u EU, a tamo cemo mi biti najranije do 2015. godine. Vize ce do tada i dalje biti na snazi, sto ce destimulisati uz druge razloge sve nas odavde da putujemo tamo, a i u druge zemlje Evrope, sto je zalosno wallbash.gificon_sad.gif

user posted image

• 2 weeks later...