Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1688156

Hahha, mislim da je cista smejurija porediti, pa i na takav nacin, SyX i Kamelot...ne kazem da je Kamelot los bend, ali SyX je mnogo, MNOGO bolji, kvalitetniji bend. Nazalost, kvalitet nije nesto sto danasnja omladina ceni, pa s'toga ostadosmo praznih saka sto se tice SyXa-a ove godine...dao bih i 4000 samo da ih vidim i cujem kod nas...ali o tome neki drugi put...

• Replies 2.5k
  • Views 212.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Uh... da ne širim priču mnogo ... evo , nakon nekoliko slušanja definitivno mi je album veliko razočaranje ... Ne mogu da nađem lošiji SyX album od ovog, ne mogu ni jednu pesmu sa ovog albuma da gurn

• Erotomaniac
    Erotomaniac

Meni je samo smesno kako su svi na ovoj temi pljuvali Paradise lost, a sada dizu u nebesa album koji se nista ne razlikuje (cak je mnogo dosadniji)

comment_1690865
Problem nije u kvalitetu nego u popularnosti. U ovom trenutku je Kamelot popularan ko Ceca medj narodnjacima pa imaju publiku ovde za solo cert, SyX nema (nazalost) pa eto mormo da se strpimo.

Naravno, Kamelot je mnogo komercijalniji od SyX-a, stoga bi i posecenost bila mnogo slabija. Ali opet ponavljam, nama be bi znacilo nista da damo 1000 ili 2000 vise da cujemo amere :meshuggah:

Stavise znam da bi vecina progresivaca volela da na koncert dodje sto manje ljudi, ali da su istinski fanovi, nego da dodje masa ljudi koji ih ne slusaju vec dolaze jer se nesto desava, pa se mora prisustvovati dogadjaju...

mislim da ce syx postati dosta popularniji posle jednog koncerta kod nas, cini mi se da je isto bilo sa kamelotom, bili su oni popularni i pre prvog, ali pogledaj sad vlada kamelot groznica :)

U sustini zato se koncerti toliko i rade, promovisanje onoga sto stvaras, osvajanje novog trzista...

Nadam se da ce SyX ponovo resiti da se promovisu malo i kod nas :wub:

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...