Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 10.4k
  • Views 923.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• od juche in da house >  

• Duke Of Borca
    Duke Of Borca

Ja ne brisem zice posle svirke, to sto je neko brisao bulju, jeo pljesku sa majonezom, drkao kurac, daje poseban smek mojim zicama. Sviram gitaru koja se kurvala po celom Beogradu, niko je nije hteo i

• e jebat' ga... pa vishe muzike dobijash sa jcm800 kk i sa jcm 2000 ...   radi se o tome da prodaju ime matorog jcm 800... ae...kao jachi je jcm800 od jcm 2000...   ali jcm 800 reissue od jcm 800

comment_1951031

moje iskustvo sa yamahama inace,posto sam radio u prestavnistvu je vrlo lose,pa i pacifike koje su mi bas ono kao karton.nemoguce da me je zapalo tako,jer ih je proslo sigurno preko 50 samo dok sam ja radio,i svaka je imala taj odvratni kartonski feel.mozda se promijenilo nesto od tad (od 2006-7) ali cisto sumnjam.

comment_1951219

nije,ali za 200 e moze skroz nov douglas da se nabavi,ako ne i agile,a o polovnjacima da ne pricam.a i po meni je razlika izmedju 200 e i 300 e mizerna,a za 300 e moze samo tako dobro da se prodje.sad cete svi reci da nijee mala razlika ali pogledajte realno sta je danas 100 e.siguran sam da ako neko je skupio 200 e isto tako za par mjeseci skupice i to 100 e.

comment_1951474

pa ako neko skupi 300 jos je manja razlika do 400,a tek koliko je mala razlika izmedju 4000 i 4100...

salim se,no stvarno ne treba kupovati novu gitaru ispod 300 e.to je bolna istina.

koji je to dobar dzekson novi od 500 e?da odma gledam da kupim.

Edited by umart

comment_1951491
pa ako neko skupi 300 jos je manja razlika do 400,a tek koliko je mala razlika izmedju 4000 i 4100...

salim se,no stvarno ne treba kupovati novu gitaru ispod 300 e.to je bolna istina.

koji je to dobar dzekson novi od 500 e?da odma gledam da kupim.

Nije baš vrh vrhova, ali sjajna gitara.

DK2M

comment_1951633

taj dzeko + emg = vise od 500.i jos opet basswood.ja na sx imam basswood.ne zajebavajte ljudi,nema dzeka brez 1000 keka.ja ganjam nekog ibaneza ar 350t super edition za 900 mogu ga odma prodat za 1500 keka dje ocu sem na balkanu. super 58 sa splitovanjem,full binding,mahagoni-ebony-flamed maple,marine sunburst,pro edge,sedefi... jos kolekcionarski item...

to je gitara baco...

Edited by umart

comment_1951921

Mladicu, ako ti to nije jasno onda nemamo sta da pricamo. Svi Jackson USA modeli od pamtiveka naovamo su od aldera. Dinky, Kelly, Soloist, RR...Alo. Jeftini import modeli su od pitaj boga cega, to me ne zanima, a tu i tamo imas opciju da ga naprave od nekog drugog drveta. Standardno su od aldera. Ne moras uopste da se becis, dovoljno je da odes sam lepo na sajt. Evo vodim, ima jedan Dinky model, nekog novog dase signature Christina Orde Orbe sta li, koji je od mahagonija. Svi ostali uredno alder. Isto i Kelly, Soloist i RR. King model je od nekog kdra, ali koga bole djoka za Kingov model. A i on je pre uredno svirao RR model koji su naravno od aldera. Sem mozda jednog jedinog modela.

Jacksoni su nastali kao super-strat ideja, a stratokasteri su u startu svi bili od aldera. Samo oni transparentnog finisha su bili od ash-a. Po stoti put istu pricu pricam.

Alder bato.

Edited by PhD. Kalifa nad Kalifama

comment_1951980

kako smo krenuli da pricamo o krajnje subjektivnojtemi,a jos se nismo razumjeli ni oko pojma "alder" kod one od 3000 keka i one od 300 keka a ni mahagonija od 500 keka i aldera od 500 keka i jos kako ko od gitarskih proizvodjaca kristi i kojeg su kvaliteta,odma smo se izgubili u prevodu.

jos kako si ti "stari iskusni",a ja "mladic" sve ode u kurac. :D

comment_1952685
kako smo krenuli da pricamo o krajnje subjektivnojtemi,a jos se nismo razumjeli ni oko pojma "alder" kod one od 3000 keka i one od 300 keka a ni mahagonija od 500 keka i aldera od 500 keka i jos kako ko od gitarskih proizvodjaca kristi i kojeg su kvaliteta,odma smo se izgubili u prevodu.

jos kako si ti "stari iskusni",a ja "mladic" sve ode u kurac. :D

Daleko od toga da smo se izgubili u prevodu. Nego si ti mladicu odgovorno tvrdio neke stvari (da ne kazem tupio) jer ovamo pretendujes kao neki baja, pa sam ti ja onda objasnio neke stvari koje si lupio a sad pokusavas da spasis sebi obraz. It's ok, to je coo, ocigledno je to bar znam da si napokon otisao na Jackson sajt i pogledao od cega oni prave te njihove gitare. Ziv ti meni bio, i nemoj da ti padne na pamet sa scicom da se proterujes jer

1. chicha je uvek u pravu;

2. a i kad nije, vidi pod 1.

Ziv bio :pivopije:.